Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Vardagslyx – spara 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kod: PREMIUM20
Spara nu
Vogue sunglasses
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

VOGUE Eyewear Glasögon

(92)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 92

Vogue Eyewear-glasögon

De senaste glasögonen från Vogue ingår i en ungdomlig och glamorös kollektion som införlivar alla de senaste trenderna. Kollektionen är uteslutande avsedd för kvinnor och är lika rik och varierad som kvinnorna själva! Vogueglasögonen finns i ett enormt antal olika färger och former, vilket innebär att alla kvinnor kan hitta sin modell.

Glasögonkollektionen från Vogue omfattar kvalitetsbågar av plast och metall. Sofistikerade halvbågar och helbågar för modemedvetna. Obs: Vogueglasögonen har en djärv skala av intensiva färger. Den som gillar färger bör ta en titt på modellen Vogue VO 2590. En nyhet i vårt sortiment: modellen Vogue VO 2537. Med sina imponerande gröna färgtoner drar dessa glasögon garanterat blickarna till sig. För kvinnor som inte är rädda för att bekänna färg.

Mister Spex har rätt Vogueglasögon för dig! Gå igenom vårt sortiment och prova sedan dina favoritpar med hjälp av vårt superpraktiska verktyg för virtuell provning. När du köper dina Vogueglasögon från Mister Spex får du plastglas av hög kvalitet utan extra kostnad. De är antireflexbehandlade, reptåliga och lättrengjorda, så du är beredd på allt! Eller så kan du välja särskilda finesser, som fotokromatiska glas – så att du aldrig är utan ett par coola solglasögon när solen tittar fram!

Efter att du har lagt din beställning levererar vi dina Vogueglasögon så snart som möjligt. Leveranstiden beror på var du bor, men var det än är kan du lita på att du får ett oslagbart bemötande från Mister Spex! Om du inte är fullständigt nöjd med dina nya glasögon kan det vara bra att veta att vi erbjuder 90 dagars öppet köp. Så att handla hos Mister Spex är lika säkert och tryggt som hos din lokala optiker – men du kan göra det hemifrån. Detaljerad information om beställningar och leveranser finns på vår webbplats. Utöver Voguekollektionen finns även en rad glasögon från andra märken i vår nätbutik.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.