Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Hackett London
Hackett London

Hackett London är ett varumärke som eftersträvar till att klä män i alla åldrar - från topp till tå. De har också ett urval av snygga tillbehör då Hackett London omfattar den klassiska brittiska stilen med en aning om nutida trender och där kvalitet står i framkant. Hackett syftar till att klä män för tillfällen som verksamhet, evenemang eller till och med sport och utomhus.

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för
Ansiktsbredd
  • Liten
  • Mellan
  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten
Form
Typ
Ansikte
Egenskaper
Bågfärg
Material
Pris i SEK

Hackett London Glasögon

(56)
  • Hackett London
Visar produkter 1 till 56 av 56

Hackett London-glasögon från Mister Spex

Märket Hackett, som uppkallades efter en av grundarna, Jeremy Hackett, lanserades 1979 och har alltid tagit fasta på sitt brittiska arv. Från sitt hem i West London började Hackett skapa eleganta skräddarsydda kläder av hög kvalitet och kultpräglade accessoarer. Som du ser i sortimentet av Hackett London-glasögon från Mister Spex har märkets produkter ofta även ett sportigt drag. En av de första sporterna som Hackett började göra kläder och accessoarer för var hästkapplöpning på 1980-talet.

Hackett London-glasögonen från Mister Spex är ultramoderna men har samtidigt ett mycket traditionellt och klassiskt drag, och är mångsidiga accessoarer som passar vid alla tillfällen. Kontrasterande färger är ofta utmärkande för glasögonen från detta märke, så varför inte välja exempelvis svartvita Hackett London-glasögon från Mister Spex och kombinera dem med en klassisk svartvit smoking och skjorta?

Det är ett nöje att köpa glasögon från Mister Spex, eftersom vi har fler än 2 000 olika bågar. Du kan välja fyra bågar som du får hemskickade så att du kan prova dem i tio dagar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.