Berliner Meisterwerkstatt

Vår verkstad i Berlin

På Mister Spex uppskattar vi kvalité, därför har vi erfarna optiker i vår professionella verkstad i Berlin. De ser till att linserna monteras korrekt och vi slipar dina glas med hjälp av den senaste tekniken för bästa resultat.


Ta reda på hur dina glasögon tillverkas:


1. Kvalitetskontroll

Dina glasögon genomgår en kvalitetskontroll där man ser till att bågen inte har några repor eller defekter. Därefter slipas dina glas från Hoya Lens enligt ditt recept för att sedan monteras in i bågen.

2. Mätning av bågen

Dina bågar mäts med hjälp av en special scanner. Detta steg är väldigt viktigt så glasen som senare ska monteras in i bågen är av exakt storlek för att dem ska få plats i bågen. När du scannat bågens storlek så skickas automatiskt dem rätta måtten in i slipnings maskinen.

3. Tillpassning av glaset

När slipmaskinen har mottagit all information så skär man ut glaset i rätt storlek och form. Våra slipmaskiner uppfyller toppmoderna standarder och kan producera de mest exakta resultatet inom en tiondel av en millimeter.

4. Montering av glaset

När det kommer till kvalitet av hantverk så är efterfrågan stor. Med flera års erfarenhet så ser våra utbildade optiker till att linserna passar perfekt i bågen och deras kompentens ger ett resultat av kvalitetsglasögon. För linser som ska monteras in i plastbågar så behöver dom först bli uppvärmda, medan metallbågar kräver att linsen skruvas på plats. I vissa fall så kommer våra optiker att skära linsen för hand för att se till att dem blir korrekt monterade.

5. Sista kontrollen

För att garantera en perfekt slutprodukt så kontrollerar våra optiker glasögonen noggrant innan de skickas ut till dig. De färdiga glasögonen kontrolleras med en linsmätare för att se att styrkorna samt vinkeln av glasen är korrekta. När styrkorna stämmer överens med ditt recept och uppfyller den europeiska godkända branschstandarden, kommer vi att skicka hem glasögonen till dig.

Ta reda på hur bra kvalitet våra glasögon har:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 10% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo