Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Vardagslyx – spara 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kod: PREMIUM20
Spara nu
Alpina

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Alpina Alla varumärken

(36)
Visar produkter 1 till 36 av 36

Alpina från Mister Spex

Alpinas solglasögon är särskilt framtagna för en outdoorlivsstil och kombinerar moderiktig stil med bekväm design. Märket hämtar inspiration från både dagens stadstrender och klassiska vintagestilar och kombinerar detta med den senaste tekniken och innovativa material. Sortimentet av moderna Alpinaprodukter från Mister Spex passar både sport och fritid.

Det speciella med Alpinakollektionen från Mister Spex är användningen av varioflexglas som gör att glasögonen anpassar sig till ljusförhållandena, minskar UV-strålningen, är rep- och dammtåliga samt minskar imbildningen, vilket gör dem perfekta för alla utomhusmiljöer. Sortimentets trumfkort är dock dess stilmedvetna look, och de kantiga glasen och svängda skalmarna ger en bekväm och strömlinjeformad passform.

I Alpinasortimentet från Mister Spex kan du välja mellan många olika sportglasögon och hitta den perfekta formen för ditt ansikte genom tjänsten för virtuell provning, så att du hittar glasögon som passar din stil och dina behov och som är bekväma, hållbara och moderna. Mister Spex är Europas mest omtyckta optiker på nätet och har mer än 1,5 miljoner nöjda kunder, så du kan vara säker på att kvaliteten är på topp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.