Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Porsche Design
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Porsche Design-solglasögon på nätet

Porsche är främst förknippat med snabba sportbilar, lyx och lång tradition. I modesfären har det tyska företaget skapat sig ett namn sedan 1974 med märket Porsche Design. Porsche Design-solglasögon kan köpas på nätet från Mister Spex. Kollektionen av Porsche Design-solglasögon präglas av högsta tillverknings- och designstandarder och kombinerar en unik nivå av kvalitet och innovation. Alla glas är gjorda av okrossbar polykarbonat. Bågarna är av titan, metall eller plast. Alla modeller är uteslutande för män. Färgskalan omfattar diskreta nyanser som svart, grått, vitt och rött. Porsche Design-solglasögonen är sportiga och har klass. En perfekt passform gör också att de är maximalt bekväma.

Tack vare den tidlösa designen omfattar kollektionen klassiker som aldrig blir omoderna. Klassiska pilotglasögon, enkelglas, rektangulära eller ovala bågar – Porsche Design-solglasögonen passar både till kostymer och till fritidskläder. Med solglasögonen från Porsche Design har du alltid både perfekt UV-skydd för ögonen och den perfekta accessoaren när solen skiner. Ett exempel på de klassiska pilotsolglasögonen är P 8478 A, med bruna glas och metallbågar. P 8478 är de första solglasögonen i världen med en mekanism för byte av glas och har därför blivit en absolut klassiker.

Tack vare Mister Spex tjänst för virtuell provning är det enkelt att välja det perfekta paret från Porsche Design-kollektionen. Med hjälp av din webbkamera kan du prova glasögonen och se vilka som passar din ansiktsform, hårfärg och huvudstorlek bäst. Alla Mister Spex produkter levereras snabbt. Om du har frågor om beställningen eller våra produkter kan du kontakta Mister Spex kundtjänst.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.