Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Mister Spex fyller år - Vi erbjuder nu -25 % rabatt på alla glasalternativ.¹

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(0)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 0 av 0

Oakley Catalyst solglasögon

Upplev mer av världen och stanna ute längre! Det kommer du vilja med dessa supersolglasögon från Oakley. Solglasögonen Oakley Catalyst är anpassade för alla tillfällen och skyddar dina ögon för dagens alla äventyr. Skaffa ditt par redan idag och sommaren är räddad! Den neutrala tonen från solglasögonen håller ögonen skarpa och pigga, så att du kan ge dig ut och uppleva världen utan att oroa dig för att solen eller synen ställer till det.

Oakley Catalyst ramar är fyrkantiga och tillverkade av ett lättviktigt material av högsta kvalité. I dessa glasögon är komfort förenat med stil. Näsdynorna sitter bekvämt och håller sig still på näsan, tack vare materialets höga kvalité. Bågen har en klassisk stil som passar de allra flesta. Den är tillverkad av O-Matter material, som gör bågarna lätta och mycket hållbara. Oakley Catalyst har en kantig form, vilket ger en unik prägel. Skalmarna är gjorda av Unobtanium, som gör att de håller sig tryggt på plats hela tiden utan att skava. Glasen skapar en fantastisk skärpa eftersom de består av plutonite-glas. De skyddar också ögonen mot stänk och flygande ting i luften.

Alla solglasögon från Oakley skyddar dig mot solens farliga UV-strålning till 100 procent. Även när solen inte skiner som starkast rekommenderar vi att använda solglasögon, eftersom molnen nämligen släpper igenom 90 procent av all farlig UV-strålning. Glasen filtrerar ut 92 procent av allt synligt ljus och eliminerar bländningen, vilket är väldigt förmånligt och gör att du kan röra dig fritt och säkert. Om du utövar någon form av sport passar dessa solglasögon perfekt, men såklart även om du ska iväg på någon annan lugn vardagsaktivitet. Med andra ord passar dessa solglasögon vid alla tillfällen. Solglasögonen är mycket stiliga och får dig att sticka ut ur mängden. Glasens liksom bågarnas färg, finns i ett varierat, rikt utbud. Välj de du känner bäst för helt enkelt!

Köp Oakley Catalyst online från Mister Spex

Dessa fantastiska Oakley Catalyst solglasögonen hittar du till kanonpris hos Mister Spex! Kan du inte bestämma dig för vilka solglasögon du vill ha kan du lätt och enkelt använda vårt smidiga online-verktyg. Du laddar bara upp ett foto av dig själv, som du testar olika glasögonmodeller på. Har du en webbkamera kan du använda dig av den. Har du frågor eller funderar över något gällande glasögonen, så tveka inte att höra av dig till oss. Vår kundtjänst består av utbildad personal som finns till för att hjälpa dig.

Ytterligare fördelar med att handla dina glasögon hos Mister Spex:

  • 90 dagars öppet köp
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Expertservice av vår utbildade kundtjänst

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.