Solglasögon

Solgöasögon i trä

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
31 Resultat

Köp solglasögon i trä på nätet

En ny snygg trend! Solglasögon som är tillverkade av trä är inte ett påhitt utan en sann dröm! De är till hundra procent tillverkade av miljöansvariga material, så du gör vår fina värld en tjänst genom att införskaffa dessa. Denna nya trend har slått igenom med bravur i USA. Nu är det din tur att upptäcka och ta del av denna skönhet.

Kanske har du skymtat dessa tuffingar från någon på instagram eller sett dem på något annat håll. Trenden har nu kommit till Sverige och Europa. Träsolglasögonen är här för att stanna. Dessa solglasögon är tillägnade till dig som är en upptäckare och vågar prova nya trender. Med denna trend kommer du inte bli besviken utan känna dig snygg och elegant.

Träsolglasögon är en tidlös konstform som ständigt och i alla sammanhang är moderna. De är tillverkade av ett angneämt, stabilt och lätt material för bästa tänkbara komfort. Glasögonen är bekväma och mycket komfortabla att använda för att du ska känna dig bekväm i dem och med dig själv. Designen är mycket elegant utformad och passar din personliga stil. Var snyggast på stranden eller stiligast på jobbet, med dessa glasögon blir du både och. Glasen är även dem givetvis gjorda av bästa tänkbara kvalité och försedda med UV-filter. Även under sommarens något molnigare stunder rekommenderar vi att du använder dina solglasögon, då molnen släpper igenom cirka 90 procent av solens strålar.

De tillverkas på ett eftertänksamt sätt, med rättvisa produktionstillvägagångar och är tillverkade av ett så naturligt material man bara kan hitta- vårt underbara, fantatiska trä. Gör ett medvetet val och välj träsolglasögon! Här hos Mister Spex hittar du träsolglasögonen till bästa pris. De finns i många modeller och former. Glasens färg varierar också för att du ska hitta dem som passar dig allra bäst. Vissa glas har fräna sommarfärger och har spegelglas. Andra är diskretare och har mer naturliga färger. Vissa ramar är breda medan andra är smala, beroende på vilken ansiktsform du har och vad du själv föredrar. Det finns med andra ord ett par träsolglasögon för alla, oavsett vad du har för anspråk.

Vi på Mister Spex har gjort det lätt för dig att välja fram dina drömglasögon! Med hjälp av vårat onlineverktyg kan du enkelt och bekvämt prova dig fram och se vilka glasögon som passar ditt ansikte allra bäst. Du laddar bara upp ett ansiktsfoto av dig själv eller använder dig av en webbkamera och provar olika sorters glasögon på ditt ansikte.

Varför ska du hämta hem dina träsolglasögon här hos Mister Spex?

  • 90 dagars öppet köp

  • Kostnadsfri expertrådgivning av optiker

  • Eventuell justering av glasögonen hos en av våra partneroptiker

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo