Solglasögon

Monoshade solglasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
230 Resultat

Monoshade solglasögon på Mister Spex

Sportiga, tonade monoshade solglasögon är det perfekta solglasögon-alternativet för dem som tillbringar mycket tid utomhus. Monoshades har en rad högteknologiska material som polykarbonatlinser och plast- eller metallramar, som ger perfekta synförutsättningar inklusive behovet av polariserade glas. Mister Spex erbjuder en rad solglasögon med monoshade som passar olika personligheter och aktiviteter

Monoshade-solglasögon från toppdesigners som Prada, Ray-Ban och Burberry är tillgängliga hos Mister Spex. Oavsett om du har hjärtformat, fyrkantigt eller runt ansikte hittar du en båge som passar dig. Samtidigt som du får en snygg look skyddar solglasögonen dig från UV-strålar.

Mer än 3000 modeller, från 60 designers kan köpas online och du kan prova dem i förväg i vårt digitala provrum! Är du inte nöjd med dina solglasögon erbjuder vi fri retur. Så oavsett om du älskar Ray-Ban- eller Carerra-bågar eller föredrar det sportiga utseendet från Oakley, så hittar du det perfekta paret för att skydda dina ögon från UV-strålar och för att se bra ut!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo