Hello again - Y2K

Glasögontrender för hösten och vintern 23/24

2YK
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
55 Resultat

Glasögontrender för hösten och vintern 2023/2024

Vilka glasögon är trendiga

Mjuka upp kanterna! Här är de 4 trenderna för glasögon som du definitivt bör lära känna den här säsongen! Från Gentle Retro till Enlightened Classics till Y2K – de kommande månadernas trender har allt!

Gentle Retro

Även den här säsongen får vintageglasen våra hjärtan att slå snabbare. Vi älskar också det överdimensionerade utseendet, flygglasögon för kvinnor, flygglasögon för män, kattögonsglasögon och fjärilsglasögon i pastellfärger och harmoniska färggradienter. Ett absolut måste under höst- och vintersäsongen är också transparenta glasögon för kvinnor, transparenta glasögon för män, fina metallglasögon för kvinnor och metallglasögon för män. Glasögon i guld och glasögon i silver upplever en annan spännande säsong. Se fram emot slående acetatglasögon, hållbara metallbågar och de hetaste 60- och 70-tals retroglasögonen!

Är stilen verkligen hållbar?

Ja, självklart! Den nya Eco-Conscious Vibe kombinerar de hetaste trenderna med högkvalitativa, återvunna och hållbart producerade material för ett rent och samtidigt supertrendigt samvete! Gör dig redo för de hetaste runda glasögonen, rektangulära glasögonen, snygga mönster och massor av grön energi!

Fira klassikern Comeback

Våra favoritklassiker får du inte missa under den kommande säsongen! Varma bruna och karamellfärgade toner frammanar en särskilt elegant och tidlös look som smickrar varje ansikte och ger våra vintergröna en elegant comeback! Klassiska former väntar på oss, såsom Wayfarer-glasögonen, Cat-Eye eller runda modeller – kombinerat med intensiva färger, slående gradienter och slående mönster!

Hej igen: Y2K!

Sist men inte minst! Även under höst-/vintersäsongen 2023/2024 får man inte missa de futuristiska Slim Shades- och Racer-modellerna! Vi upplever en återupplivning av 2000-talet och ser fram emot ett fantastiskt utbud av kantlösa, supersnygga bågar som ger varje outfit en extra dos av djärvhet och den absoluta It-Piece-faktorn! Från de svarta glasögonen för män och kvinnor till de fyrkantiga glasögonen till de runda glasögonen – glasögonen på hösten har en Statement-Piece-karaktär.

Beställ glasögontrenderna för hösten/vintern 2023 och 2024 från Mister Spex – hur fungerar det?

Det är enkelt: I butikens område för ditt valda designermärke hittar du möjligheten att begränsa ditt val via olika filter till vänster i navigeringsfältet: varumärke, material, ramform, färg på glas och ram och, naturligtvis, dimensionerna. Med dettadet här förvalet kan du begränsa sortimentet tills du har hittat det perfekta paret trendiga glasögon. Därefter har du möjlighet att "prova" de valda glasögonen online. För att prova det på nätet, använd knappen till höger på skärmen: ladda upp ett porträttfoto av dig själv eller aktivera din webbkamera för att få ett första intryck av det nya utseendet. Har du bestämt dig? Slutför beställningsprocessen och se fram emot dina nya glasögon. Har du hittat ett par glasögon som matchar dina önskemål i vårt sortiment? I Mister Spex-webbshop kan du handla billigt, utan risk och med många fördelar: • Brett utbud av över 7 000 glasögon från populära märken såsom Ray-Ban, CO Optical, Gucci, Polaroid med flera • Kvalitetsglasögon inklusive UV-filter, superreflekterande beläggning och efterbehandling av hårda skikt • Slipning av glasögonen av utbildade optiker i vår egen mästerverkstad i Berlin • Justering av glasögonen hos partneroptikern på plats eller i våra Mister Spex-butiker • Fri frakt och fria returer • 30-DAGARS PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI Förresten: Våra optiker i butikerna ger dig gärna råd om våra kvalitetsglas i din syn. Vill du veta mer om Mister Spex, vårt sortiment och beställningsvillkoren? Vår kundtjänst och ett team av professionella optiker ser fram emot dina frågor. Vi hoppas att du gillar din shoppingupplevelse!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo