Ray-Ban Ja-Jo

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
1 Resultat

Ray-Ban Ja-Jo: passionerad, busig och färgglad

Med modellen Ja-Jo har kultmärket Ray-Ban återigen bevisat sin stora passion för en klockren design av solglasögon. Den tidlösa runda formen med blänkande metall-bågar och färgglada linser gör Ja-Jo solglasögon till en dynamisk accessoar. Med dessa bågar utstrålar du lika mycket energi som avslappnad coolness. Köp dina Ja-Jo brillor i din favoritfärg online på Mister Spex. Vi har de till billiga priser.

Ray-Ban är utan tvekan det mest kända solglasögon-märket i hela världen. Succéhistorien började redan på 1920-talet när företaget började med att utveckla och tillverka solglasögon till piloter. Uppdraget var att designa bekväma solglasögon som skyddar från starka solstrålningar och samtidigt matchar den stiliga pilot-looken. Det gick väldigt fort med att Ray-Bans pilotbrillor blev populära även utanför denna yrkesgrupp. Det var just på grund av kombinationen av hög funktionalitet och en fulländad design som Ray-Bans produkter uppskattades. Fram till idag är Ray-Ban trogen dessa krav och tillverkar ett stort antal olika solglasögon-modeller som älskas av mode-människorna i hela världen.

En gammal stil-ikon i ny glans

Är du på jakt efter solglasögon som representerar din skimrande personlighet? Kolla in Ray-Bans modell Ja-Jo. Dessa solglasögon är passionerade, busiga och färgglada. Den klassiska runda formen påminner om vibben på en 1970-tals festival. Det var John Lennon som med sin ikoniska stil hjälpte den runda formen till stor succé fram till idag. Nu har Ray-Ban piffat upp denna klassiker till max och skapat solglasögon med ännu mer karaktär. Modellen finns i regnbågens alla färger. Letar du efter eleganta bågar som matchar en lite mer diskret look bestäm dig istället för Ja-Jo med svarta eller bruna linser. Genom den nätta metall-ramen som finns i både guld, svart och koppar, är bågarna inte bara trendiga och eleganta utan också extremt lätta vilket gör dem till en komfortabel accessoar som känns bekväm dygnet runt. Sadlarna kan dessutom bytas ut vid behov.

Köp dina Ja-Jo på nätet

Köp dina Ray-Ban Ja-Jo bågar online på Mister Spex. På somriga dagar smälter de ihop med din färgglada festival-outfit men de blir även en maffig accessoar till din all-black look. Vilken variant som passar just dig och din personliga stil bäst kan du testa med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D. Hos Mister Spex på nätet hittar du modellen i alla heta färger till billiga priser. Vi levererar inom hela Europa och erbjuder som vanligt 90 dagar öppet köp.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo