Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
99 Resultat

Ralph hos Mister Spex

Premium-märket Ralph Lauren står inte bara för att skapa mode, utan en hel livsstil. Det som började med en kollektion med slipsar har nu vuxit till ett stort modeimperium, med ett globalt rykte. Ralph Lauren anses vara en av de mest inflytelserika modedesigners och kan med all rätt beskriva sig själv som en enastående talang – då han aldrig har avslutat någon formell designutbildning...

Den infödda New Yorkern studerade först ekonomi efter gymnasiet och sedan gjorde han sin tid i armén. Därefter började han arbeta som säljare för traditionella ”Gentlemen's outfitters Brooks Brothers”. Slutligen tillät ett lån, från modehandlaren Norman Hilton, Lauren att ta steget till egenföretagande. En första slipssamling följde under varumärket Polo Fashion, ursprungligen designad för polospelare. Samma år förvärvade han rättigheterna till varumärket och la grunden för en fascinerande framgångshistoria. Förutom slipsarna följde en herr- och senare en damkollektion - som på sikt berikades ytterligare av skor, parfymer och många tillbehör. Varumärket utvecklades till ett internationellt modevarumärke på 1980- och 1990-talet. Detta är en liten del av historien till den berömda polo-tröjan med en broderad polospelare, som fortfarande är en av Ralph Laurens mest framgångsrika skapelser idag.

Ralph Lauren gestaltar den amerikanska livsstilen som inget annat varumärke. Att definiera varumärkets karaktär är en tidlös elegans som kombineras med en modern, oberoende livsstil för en oöverträffad look. Premiummärket har alltid fingret på pulsen och är nästan alltid snabbast med nya trender.

Bli en del av Ralph Lauren-filosofin!

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo