Mister Spex Optiker Stockholm / Drottninggatan

 Mister Spex Optiker Stockholm / Drottninggatan

Få råd på plats nu

Omdömen

Så säger våra kunder

Mister Spex Optiker Stockholm / Drottninggatan

Få gator har lika mycket att erbjuda som denna adress i Stockholms innerstad. Bland alla affärer, restauranger och krogar har nu även Mister Spex öppnat sina dörrar. Hos Mister Spex hittar du allt från glasögon och solglasögon till kontaktlinser. På Drottninggatan 61 erbjuder vi synundersökningar för personer över 16 år som utförs av våra legitimerade optiker.

Adress

Drottninggatan 61 111 21 Stockholm

tel : 08-55 00 25 60

Öppettider

måndag–fredag: 10-19

lördag: 10–18

Söndag: 11-17

VI HJÄLPER DIG GÄRNA VIDARE

Rådgivning och Service

Service | Mister Spex
Service | Mister Spex

Synundersökning på Drottninggatan i Stockholm

Vi välkomnar dig att besöka en av våra Mister Spex-butiker där vi står redo att assistera dig med alla frågor gällande glasögon eller kontaktlinser. Vi ser fram emot ditt besök!

Store / EyeD
Store / EyeD

Mister Spex EyeD - Individuellt printade 3D-glasögon

Letar du efter glasögon som passar perfekt? Vår 3D-printade EyeD-kollektion tillverkas individuellt för dig. Tack vare innovativ 3D-skanning av ansiktet kan EyeD-glasögonen skräddarsys till just dig, vilket ger en optimal passform och därmed ett bekvämare bärande.

¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabattkoden ger dig 20% rabatt och gäller på våra glasögon- och solglasögonbågar, inklusive utvalda glaspaket. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo