quality lenses
quality lenses

Bara det bästa. Bara för dig.

Vi använder enbart de bästa märkesglasen för att ge dig det bästa resultatet. I vår verkstad anpassar våra optiker glasen till dina nya bågar. De tar även hänsyn till dina behov: högre synfel, färgade glas, ytbehandlingar och mycket mer. Vi löser det utan problem!
Välj glas utifrån det synfel du har.

Vilka glas passar mig?

quality lenses
quality lenses

Enkelslipade glas

Perfekt om du antingen är när- eller långsynt och behöver en viss styrka på glasen och/eller har astigmatism.
quality lenses
quality lenses

Progressiva glas

Passar dig som är när- eller långsynt och behöver lästillägg på grund av åldern. Med progressiva glas kan du se klart på både långt och nära håll och övergången sker ”flytande”.

Tunna glas även vid hög styrka.

807 - quality lenses
807 - quality lenses
Glasens tjocklek stiger principiellt i takt med ditt synfel. För att dina glasögon ska se bra ut ger vi en rekommendation på vilket glas som passar till dina styrkor. Tillsammans kan vi hitta de perfekta glasen till dina favoritbågar oavsett vilken styrka du har. Självklart tar vi hänsyn till dina önskemål.

Ytbehandlingar som passar dig.

En standarytbehandling är alltid inkluderad

Beroende på hur du ska använda dina glasögon kan det vara värt att lägga till en extra tålig och lättputsad behandling. Våra glas levereras alltid med en standardytbehandling.

  • Antireflexbehandling:

Det ultimata skyddet mot störande reflektioner som också kan uppstå på insidan av glasen och kan göra det svårt att se klart.

  • Hårdytebehandling:

Denna ytbehandling gör glasen motståndskraftiga mot repor och slitage. Den är perfekt om du vill skydda glasen mot störande repor.

  • UV-skydd:

UV-skyddet ger ett kontinuerligt skydd, framför allt mot solljus.

Specialbehandlingar för ännu mer komfort.

Lotuseffekt:

En extremt vatten- och smutsavvisande ytbehandling som gör dina glasögon mycket lättare att hålla rena.

Blåljusbehandling:

Denna ytbehandling skyddar dina ögon från att bli trötta när du arbetar framför en bildskärm (t.ex. en dator). Med blåljusbehandlingen känner du dig pigg och produktiv längre. Läs mer

Färgade glas för dig som älskar att vara ute i solen.

quality lenses
quality lenses

Har du förälskat dig i ett par glasögonbågar men behöver ett par solglasögon? Hos oss kan du välja till färgade glas till alla glasögon. Du kan välja mellan tre olika färger, grönt, brunt och grått. Eller är du i behov av ett par solglasögon med styrka? Vi har många solglasögonmodeller som går att beställa med styrka och färgade glas, och de ser precis ut som vanliga solglasögon.

Polariserade glas

Med tonade glas samt polariseringsfilter ser du kontraster och färger skarpare. Glasen reducerar dessutom störande reflektioner från reflekterande ytor, t.ex. från våt asfalt, snö och vatten. Polariserade glas gör att du ser bättre, framför allt när du kör bil eller sportar utomhus. På så vis bridrar du till en högre säkerhet både för dig själv och andra.

Fotokromatiska glas

Dessa glas anpassar sig automatisk efter UV-strålningen. UV-strålningen ökar när solen skiner och glasen blir då mörkare. Vid minskad UV-stålning, som t.ex. inomhus, blir glasen ljusare automatiskt. Ett par glasögon med fotokromatiska glas hjälper dig inte enbart att rätta till ditt synfel, utan även att skydda dina ögon mot UV-stålning. De passar särskilt bra för ljuskänsliga personer. Glasen finns i grå, brun och grön färgton.

Kvalitetsglas från ledande tillverkare

Hitta de rätta glasögonen nu!
quality lenses

Damglasögon

Upptäck nu
quality lenses

Herrglasögon

Upptäck nu
20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo