Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Vardagslyx – spara 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kod: PREMIUM20
Spara nu
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Karen Walker Eyewear Solglasögon

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Karen Walker Eyewear-solglasögon från Mister Spex

New York-designern Karen Walker lanserade sina glasögon 2005, och sedan dess har de nästan blivit kult. Modiga, originella och egenartade – tillverkningsstandarden är enastående. Detta återspeglar Karen Walkers filosofi för klädkollektionerna, som är en kul sammanställning av manliga och kvinnliga stilar med fantastiska visuella inslag och linjer. Karen Walker-solglasögonen från Mister Spex är inte något för blyga typer, men om de bärs med rätt attityd kan de verkligen piffa upp din personliga stil.

Med sin okonventionella och totalt originella design är Karen Walker-solglasögonen från Mister Spex något att skryta med långt efter att du har köpt dem – de är i sig som små moderna konstverk. Det är svårt att uppnå kultstatus, men med kombinationen av lyxig finish, hantverksskicklighet, starkt sinne för humor och stil är detta verkligen glasögon i sin finaste form.

Karen Walker-solglasögonen från Mister Spex är perfekta som gåva till en originell vän och kan sägas vara en fantastisk gåva till någon som redan har allt. Genom att Mister Spex kan leverera redan samma dag är de också ett strålande impulsköp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.