Välj din favoritbåge och låt dina läsglasögon slipas idag

All in 1 Professional 350

All-in-one linsvätska

TrueLens All in 1 Professional 350 framifrån

All in 1 Professional 350 All-in-one linsvätska

Vi vill att du alltid ska kunna se perfekt. Därför är det viktigt att du är noga med rengöringen av dina kontaktlinser, något som borde ske regelbundet och med en effektiv linsvätska av hög kvalitet. All-in-1-Professional-lösningen från TrueLens är en multifunktionell produkt som besitter alla dessa egenskaper.

Den flerfunktionella linsvätskan är lämplig för alla mjuka linser samt silikonhydrogel-kontaktlinser och utvecklades särskilt för kontaktlinsanvändare med känsliga ögon. Hyaluronan är fuktbevarande, vilket gör att dina ögon förses med tillräcklig fukt och på bästa sätt efter rengöringen. På så vis kan du säkerställa att linserna är bekväma att använda en längre tid. En grundläggande del av din ögonhälsa utgörs av rengöringen och desinfektionen av dina linser. Med All-in-1-Professional-lösningen får du en produkt som klarar av flera rengöringssteg på en gång. Med den kan du till och med avlägsna protein hur lätt som helst.

Den flerfunktionella linsvätskan, Allin1Professional + Hyaluron, innehåller en flaska med linsvätska á 350 ml och ett linsetui som du kan förvara kontaktlinserna i.

Tillgängliga varianter

Fri frakt från 500 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

99 kr

283 kr per 1l

Du sparar N/A

Denna produkt är slutsåld för tillfället, men blir snart tillgänglig igen.

 

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo