Solglasögon

Ray-Ban Caravan

Ray Ban Caravan

Återspegla din egna härliga stil i Ray Ban Caravan solglasögon och bär den stilen i någon eller några av de många färgerna som märket erbjuder. Redan sedan starten på 50-talet blev dessa solglasögon mycket populära och sedan dess har de fortsatt vara det. Läs här varför du bör köpa dem just hos oss på Mister Spex!

Ray-Ban Caravan lanserades för första gången 1957. Formen på dessa solglasögon är klassisk, ramen är dock smalare än Ray Bans tidigare klassiska Aviator solglasögon. Caravan har ett mer linjerat utseende. Ray-Bans signatur är utsmyckad på glasen och på nässadlarna på ett snyggt och proffsigt sätt. Dessa solglasögon är som klippt och skurna för dig som vill ha en tidlös, självmedveten och elegant design. Caravan har fyrkantiga bågar till skillnad från klassikern Aviator som har droppformade. Nässadlarna är tillverkade av mjukt material och står därför för en mycket bra komfort. Bågarna är tunna och raka och är tillverkade av metall med svart mjuk plast på sidorna för bästa komfort.

Förutom en klar färgsynlighet och glas som besitter vattenfrånstötande ytbehandling skyddar solglasögonen till 100 procent mot UV-skydd, så du kan känna dig trygg och säker i denna skönhet. Solglasögonen finns både med och utan styrka, beroende på vad du efterfrågar. Här hos Mister Spex hittar du dina Ray Ban Caravan solglasögon till bästa pris.

Märket har satt utmärkthet som standard, bara det bästa är bra nog, vilket märks på hur bra och professionella deras solglasögon är. Ray Ban kombinerar perfekt stil med bästa tänkbara kvalité och komfort. Ray-Ban är populärt som inget annat märke när det gäller solglasögon och de toppar ständigt försäljningslistorna världen över. Aviator är märkets kändaste modell och skapades ursprungligen åt piloterna i det amerikanska flygvapnet. Varje år lanserar Ray-Ban nya modeller och nya färgvariationer. Blandningen av design, funktionalitet och kvalitét är Ray-Bans framgångsrecept. Många kändisar använder dessa solglasögon, gör det du också och framhäv stjärnan i dig!

Här hos Mister Spex har vi ett fenomenalt onlineverktyg som du kan använda dig av när du provar glasögon. Ladda helt enkelt bara upp en ansiktsbild av dig eller använd dig av en webbkamera om du har en sådan och prova dig fram till dina favoriter. Har du frågor eller funderingar kan du alltid ringa vårt kundtjänstnummer, där utbildade optiker besvarar dina frågor.

Fördelar med att beställa dessa klassiker här hos Mister Spex:

  • Få optiker kan matcha urvalet på Mister Spex.

  • Vår nätbutik är certifierad av Trygg E-handel och alla leveranser sker spårbart.

  • 90 dagars öppet köp

  • Gratis hemlån – upp till fyra bågar i 10 dagar

  • Vi erbjuder dig mycket konkurrenskraftiga priser och fri frakt vid beställningar av Ray-Ban.

  • Kostnadsfri expertrådgivning av optiker

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo