Pilot solglasogon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
1 033 Resultat

Pilotsolglasögon alltid en given klassiker

Oavsett vilken resa du befinner dig på - med de här coola och samtidigt eleganta solglasögon ligger du alltid rätt. Inspirerade av pilotlooken har dessa solglasögon sin fasta plats i modevärlden. Sedan många år tillbaka har pilotglasögon varit ett kännetecken för en kosmopolitisk stil - både för män och kvinnor. Köp dina pilotsolglasögon online på Mister Spex, vi har många snygga och billiga modeller att välja mellan.

Det är inte många som vet att denna trendklassiker en gång har designats för att skydda piloter från starkt ljus, speglingar och UV-strålningar. Redan på 1930-talet utvecklades de så kallade pilotsolglasögon av ett amerikanskt företag. Fram till idag används de av piloter i hela världen, inte bara för deras funktion utan också för deras tidlösa och coola design.

Pilotsolglasögon är dock inte bara en självklar accessoar i cockpiten där de följer piloternas vardag mellan världens metropoler. Även världens superskådisar har sedan länge gjort anspråk på den coola och kanske lite hemlighetsfulla looken. På 80-talet spelade pilotglasögonen i Tom Cruise kultfilm "Top Gun" den bästa birollen. Även en annan filmlegend bar senare pilotglasögon - majestätens agent Daniel Craig som 007 såklart. Många världskända ansikten från Robert Redford till Brad Pitt har gjort pilotbrillorna till ett kultobjekt.

Pilotlooken passar både män som kvinnor

Pilotsolglasögon är inget men's biz. Den droppformade modellen älskas också av det internationella girlpower gänget. Sarah Jessica Parker glänste till exempel med sina guldfärgade pilotlinser i "Sex in the City, 2" för att nämna bara en kvinnlig superstjärna.

En tidlös klassiker - hitta din modell

Köp den kosmopolitiska looken i Mister Spex online butik. Här hittar du både den klassiska retro modellen och nya snygga upplägg som matchar just din resa. På Mister Spex har vi ett stort utbud till billiga priser. Gillar du att blänka? Eller att täcka dina ögon fram till det rätta ögonblicket? Vi har guld- eller silverfärgade linser. Om du hellre vill piffa din outfit med färgglad elegans välj mellan olikfärgade linser. Eller bestäm dig för retroklassikern som matchar hela din garderob och funkar i vilken situation som helst. Med pilotbrillor köper du en klassiker som alltid kommer vara på modet - en trend som helt enkelt flyger genom tiden och är alltid lika cool och elegant.

  • ¹Rabatten gäller vid köp av glasalternativen Komfort, Premium och Premium Plus till enkelslipade- eller progressiva glas, arbetsplatsglas samt till solglasögon med styrka. Rabatten gäller också på övriga tillval som lotuseffekt, blåljusbehandling, Smart Focus och samtliga färgade alternativ. Erbjudandet gäller till och med 2024.03.24 på misterspex.se och i våra svenska Mister Spex-butiker. Vi undanbeder oss all marknadsföring av rabatten för kommersiella ändamål (t.ex. på webbplatser och bloggar). Vi hänvisar även till våra köpvillkor.
20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo