Oakley sport eyewear
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(91)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 91

Oakley sportglasögon hos Mister Spex

Oakley sportglasögon hos Mister Spex erbjuder vad som är de bästa glasögonen för alla typer av sporter. Som leverantör för American Army är Oakley experter på att producera glasögon och solglasögon med hög trovärdighet och som ger dig det maximala skyddet för dina ögon, oavsett sport. Produkter testas ofta av professionella idrottare vilket innebär en hög nivå av precision och prestanda av alla Oakleys glasögon.

Sedan mitten av 80-talet har Oakley också producerat sportglasögon och solglasögon med en så pass revolutionerande design, att det även blivit ett ikoniskt märke älskat av modeprofiler. Oakley sportglasögon hos Mister Spex återspeglar detta ett varierande utbud av färgade, funky-designer. Med noggrant utvalda detaljer, ljusa metalliska och glansiga ytor, är Oakley-glasögon en stilfull och funktionell produkt som många inte utför vintersport utan.

Över 35 år har Oakley fastställt sin standard i form av cool design och högkvalitativa tekniker, vilket inspirerar otaliga idrottare. Tack vare grundaren Jim Jannard är det ingen slump att Oakley ses som en riktig person på marknaden av sportglasögon.

Oakley är en stor del av sportglasögonsortimentet hos oss på Mister Spex. Oakley ligger alltid ett steg framåt med de senaste tillverkningsmetoderna i kombination med klassisk design, vilket gör varumärket till en stor favorit för allt inom sport och vardag.
Genom att välja Oakley-glasögon kan du lita på att du får ta del av deras enorma mångsidighet och högkvalitativa funktioner.

Om du så letar efter en klassisk design eller en modern, enkel stil - med Oakley är allt möjligt. De olika tonade glasen i Oakleys sportglasögonsortiment är unika. Den nuvarande storfavoriten i Oakley sportglasögonsortiment är definitivt Jawbone Vented OO 9089 04-207. Du kan anpassa glasögonen för att uppfylla alla dina specifika krav, utan att tappa synkvaliteten, med de lätt bytbara glasen. En speciell egenskap hos Jawbone-modellen är att nässadlarna lätt kan bytas.

Oavsett vilken modell du väljer av Oakleys sportglasögon hos Mister Spex, erbjuder vi alltid fria returer så att du kan prova bågen i lugn och ro hemma innan du bestämmer dig. Så länge den hålls i oförändrat originalskick.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.