Oakley sport eyewear
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(69)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 69

Oakley sportglasögon hos Mister Spex

Oakleys sportglasögon hos Mister Spex erbjuder de bästa glasögonen för alla typer av sporter. Som leverantör för American Army är Oakley expert på att tillverka glasögon och solglasögon med hög kvalitet och som ger dig det maximala skyddet för dina ögon, oavsett sport. Produkterna testas ofta av professionella idrottare vilket innebär en hög nivå av precision och prestanda för alla Oakleys glasögon.

Sedan mitten av 80-talet har Oakley också producerat sportglasögon och solglasögon med en så pass revolutionerande design, att det blivit ett ikoniskt märke, älskat av modeprofiler. Oakleys sportglasögon hos Mister Spex återspeglar ett varierande utbud av färgade bågar och glas med funky-design. Noggrant utvalda detaljer och ljusa metalliska och glansiga ytor gör Oakleys glasögon till en stilfull och funktionell produkt som många vintersportutövare inte klarar sig utan.

I över 35 år har Oakley fastställt sin standard i form av cool design och högkvalitativ teknik, vilket inspirerar otaliga idrottare. Tack vare grundaren Jim Jannard är det ingen slump att Oakley ses som en riktig person på marknaden av sportglasögon.

Oakley är en stor del av sportglasögonsortimentet hos oss på Mister Spex. Oakley ligger alltid ett steg före med de senaste tillverkningsmetoderna i kombination med klassisk design, vilket gör varumärket till en stor favorit för allt inom sport och vardag. Genom att välja Oakley-glasögon kan du lita på att du får ta del av deras enorma mångsidighet och högkvalitativa funktioner.

Oavsett om du letar efter en klassisk design eller en modern, enkel stil så är allt möjligt med Oakley. De tonade glasen i Oakleys sportglasögonsortiment är unika. Du kan anpassa glasögonen för att uppfylla alla dina specifika krav, utan att tappa synkvalitén, med de bytbara glasen.

Oavsett vilken solglasögonmodell du väljer av Oakleys sportsolglasögon hos Mister Spex, erbjuder vi alltid fria returer så att du kan prova bågen i lugn och ro hemma innan du bestämmer dig. Så länge solglasögonen hålls i oförändrat originalskick.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo