Electric Sportglasögon

(2)
Visar produkter 1 till 2 av 2

Electric sportglasögon hos Mister Spex

Electric sportglasögon har funnits sedan mars 2000. Det var då Kip Arnette och hans kollegor Bruce Beach och Mike Carter avslöjade sin första kollektion av Electric sportglasögon i Las Vegas. Livsstilsvarumärket har sina rötter inom extrema sporter och hämtar inspiration från ungdomsrörelserna inom dessa sporter. Electrics logotyp är ett blixtnedslag och man kan faktiskt säga att själva varumärket växte blixtsnabbt. Med högprofilerade rekommendationer från surf- och vintersportvärlden har varumärket snabbt gjort sitt namn.

Vi på Mister Spex har ett brett utbud av skid- och snowboardglasögon från Electric. Designers på Electric producerar alltid kreativa och unika modeller och skakar upp marknaden för sportglasögon. Med coola färger, fräsch stil och alltid enastående prestanda, imponerar Electric sportglasögon i alla avseenden.

En favorit bland trend-sättare i skidbacken, inte minst tack vare den överlägsna kvaliteten på dessa skid- och snowboardglasögon.

Hitta dina nya Electric sportglasögon hos Mister Spex idag! Använd vår smarta filtreringsfunktion på sidans vänstra sida för att bland annat filtrera på pris, färg och specialfunktioner. Du kan till och med prova alla bågar i vårt digitala provrum med hjälp av en bild på dig själv eller direkt i webbkameran. Shoppa dina nya Electric sportglasögon enkelt och bekvämt hos Mister Spex.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo