Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Alpina sportsolglasögon på Mister Spex.

Varumärket Alpina lanserades 1980, i Tyskland, med sitt lilla men innovativa utomhussport-sortiment. 1983 presenterade Alpina sin första kollektion av 'Surf' n Snow 'sportglasögon. Med över 1,5 miljoner sålda modeller är Alpina de mest sålda multifunktionella sportglasögonen i världen idag. 2008 introducerade företaget två nya linsteknologier - den polariserande Quattroflex och den självtonade Varioflex. Nya tekniker inkluderar ventilationslinser och Fogstop. Kvalitet, stil, funktionalitet och innovation är nyckelelement i varje skapelse - vilket är uppenbart i denna kollektion av Alpina-sportglasögon på Mister Spex. I Tyskland är detta märke marknadsledande för skidglasögon, med 40% av marknadsandelen och har blivit framgångsrikt, framför allt genom att fokusera på innovativ teknik. Med sina tekniska framsteg har Alpina sportsglasögon konsekvent satt de standarder som andra märken följer.

Hos Mister Spex hittar du ett omfattande sortiment av skid- och snowboardglasögon från Alpina. Naturligtvis är alla modeller utrustade med splitterfria polykarbonatlinser. Dessa ger maximalt skydd för dina ögon, mot dessutom skadliga UV-strålar. Linserna i Alpina sportsolglasögon behandlas också på insidan för att förhindra dimma på glasen. Du kan också hitta en rad modeller med de tidigare nämnda Quattroflex-linserna. Alla skidglasögon har ventilationssystem och är hjälmkompatibla. Så det finns inget som hindrar dig från att ta dig ut i backarna med Alpina sportglasögon.

En av de bästa modellerna som erbjuds är Alpina Comp. Den vita designen är iögonfallande men ändå diskret. I alla slags väder är dessa Alpina-sportglasögon en utmärkt utrustning. För nybörjare är Alpina Smash perfekt för att komma igång ute i skidbacken, till ett oslagbart pris.

Utbudet av Alpina-sportglasögon har ett bra urval av modeller för att säkerställa att du får den snygga stilen du vill samtidigt som du drar nytta av praktiska funktioner. Alpina sportglasögon med lutande gångjärn ger full avböjning mot vinden - vilket gör dem idealiska för att bära i skidbacken eller under andra snabba aktiviteter utomhus. För sportglasögon som anpassar sig till huvudets form, leta efter tvåkomponentmodeller med Cold Flex-sidostycken och anpassningsbar näsbrygga. Utbudet av Alpina-sportglasögon på Mister Spex har 100% UV-skydd, vindskydd och en hållbar konstruktion och är mycket funktionell, och samtidigt väldigt snygga designer.

Om du letar efter ett par solglasögon för utomhusaktiviteter, ta en titt på kollektionen av Alpina sportglasögon hos Mister Spex. Använd den smarta filtreringsfunktionen på sidans vänstra sida för att söka efter pris, färg eller specialfunktioner. Varje beställning som placeras före 14.00 skickas samma dag. Med över 1,5 miljoner nöjda kunder fortsätter Mister Spex att vara stolta över att erbjuda sina kunder en utmärkt service.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo