Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Vardagslyx – spara 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kod: PREMIUM20
Spara nu
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Spektre Solglasögon

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Spektresolglasögon

Vitesse, Memento Audere Semper och Semper Adamas kan låta som italienska sevärdheter eller städer, men det är i själva verket tre av de sex kollektionerna från det milanesiska solglasögonmärket Spektre. Märket lanserades 2009 och tog världen med storm. Inte minst tack vare stödet och inspirationen från ledande modeskapare, toppmodeller och bloggare. Alla märkets modeller formges från grunden för att fånga och utforska de senaste glasögontrenderna. Ta en titt och upptäck alla de moderna modellerna från Spektre.

Den retrobetonade pantolooken är i högsta grad på modet igen och ingår i Spektres kollektion. Modellerna Audacia och Vitesse, som hårfint skiljer sig från varandra, är exempel på denna comebacktrend. Solglasögonen Audacia kombinerar runda glas med tunna bågar vars linjer flödar mot sidorna, vilket skapar en kattögslook. Den guld- eller silverfärgade näsbryggan framhäver elegant bågens form, vilket gör glasögonen perfekta för både arbete och fritid. Bågarna finns i tre fantastiska färger. Gillar du den runda formen men föredrar en starkare, stadspräglad look? Spektre har något för dig. Kolla upp solglasögonen Vitesse. Även i dessa bågar kombineras runda glas med en rund båge, fast med en maskulinare nörd-cool design. Detaljer kring gångjärnen framhäver bågarnas slående look ytterligare.

Om du inte gillar runda bågar har Spektre andra solglasögon i sortimentet. ModellenShe Loves Youhar rektangulära glas med rundade kanter. Den slående bågen påminner om en kattögon medan subtila designdetaljer framhäver looken och kraftfulla skalmar garanterar perfekt passform. Denna modell finns i två olika havannatoner. Spektre har också klassiska modeller i sortimentet. Exempelvis modellen Semper Adamas. I dessa bågar möts tidlös elegans och ledig, okomplicerad chic, utan att Spektres typiska stil offras. De rundade, rektangulära bågarna imponerar med rena linjer och en elegant genomskinlig båge. I allmänhet fokuserar dock märket på mörkare toner, som svart eller havannabrunt med guld- eller silverfärgade detaljer.

Alla märkets modeller är gjorda av kvalitetsplast och kan förses med progressiva glas. Låt dig förföras av kvaliteten från Milano!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.