Låt solens strålar skina på dig - med en rabatt på upp till 20%¹
Kerbholz
Kerbholz

Robust, naturlig och designad med passion - Kerbholz utstrrålar en känsla av äkthet genom användning av virke där designers lyckats fånga egna erfarenheter för att få fram vackra glasögon. Högkvalitativ design har satt standarden för detta
unika varaumärke.

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Kerbholz

(0)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 0 av 0

Kerbholzsolglasögon

Många ser solglasögon som en konstform med sina olika stilar, modeller och designer. Användningsområdena för de små, moderna, nästan kultpräglade glasögonen är också nästan oändliga och många väljer olika par för olika behov. Med tiden har många former av solglasögon och färger tagits fram, och många kan nästan beskrivas bara med ledning av märkets namn. Tyska Kerbholz är ett sådant märke.

Även om dessa solglasögon endast har funnits på marknaden sedan 2011 känner man igen dem direkt, vilket snabbt har gett märket kultstatus. Den enkla anledningen är en grundläggande skillnad jämfört med andra solglasögon på marknaden. Kerbholz solglasögon har träbågar. När Mathias & Moritz, märkets designer, reste omkring i Sydamerika blev de inspirerade av den omfattande användningen av trä och fick idén att göra miljömässigt hållbara solglasögon med eleganta träbågar. Glasögonen har en vacker design och kvalitetsglas, och träet är tätat och slutbehandlat med fantastisk kvalitet. Formerna är moderna versioner av klassiska solglasögon, och varje par är dessutom en konstnärlig modeartikel.

Du kan vara trygg när du provar ovanliga märken som Kerbholz solglasögon från Mister Spex, eftersom Mister Spex har en komplett optikertjänst på nätet. Vi har även ett fantastiskt virtuellt verktyg som hjälper dig att avgöra vilket par som passar dig bäst, så varför inte prova dessa solglasögon i 3D?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarKontakt08-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo