Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Joop
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Mellan
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Joop Solglasögon

(2)

Visar produkter 1 till 2

JOOP! solglasögon

Wolfgang JOOP! är ett av Tysklands framgångsrikaste designmärken och förmodligen det mest lättidentifierade och synliga. Märket har sedan 1982 stått för obeskrivlig elegans och detaljkänsla. Designern Wolfgang Joop är från Potsdam och lockar inte bara stjärnorna med sin eleganta stadspräglade stil utan även genom sin coola grace och hansecharm. Även om namnet JOOP! i dag marknadsförs av Holy Fashion Group är det fortfarande ett märkesnamn. Herr- och damkollektionerna formges av Marc Biggemann respektive Stefanie Grosse.

Genom att ett utropstecken togs med i märkesnamnet fick JOOP! en veritabel nystart. Utropstecknet står för uttrycksfullhet och tonvikt på design. Därför används det även med märkets kollektion av accessoarer för att framhäva modehusets klassiskt trendiga stil. Den så kallade preussiska stilen med sina klassiska och rena former är företrädd i den senaste solglasögonkollektionen från JOOP!. Från klassiska stilar med rena linjer och expressiva färger till originella figurer på skalmarna – den nya kollektionen är full av alternativ och gör att du kan hitta din egen JOOP!-favorit.

Märkets solglasögon tilltalar män och kvinnor som känner sig själva och har en stark stilkänsla, personlighet och sex appeal. Vare sig du är i Rom eller Madrid kommer denna klassiska design att vara som pricken över i för ditt utseende. Beställ dina JOOP!-solglasögon i dag och se själv. Om du inte är helt nöjd med köpet har du 90 dagars öppet köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.