Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Jette
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Mellan
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Jette Solglasögon

(3)

Jettesolglasögon

Jette Joop är en av de mest berömda och framgångsrika tyska modeskaparna. Sedan starten 1997 har hennes märke Jette blivit synonymt med sofistikerad och modern design som förför genom stilfulla kompositioner och en underbart innovativ karaktär. Hennes design utstrålar ungdomlig och kreativ charm kombinerad med exklusiv smak. Jette imponerar med ett fascinerande sinne för mode och den perfekta kombinationen av design och funktionalitet.

Jettes solglasögonkollektion präglas främst av en spännande mångfald. Det stora antalet olika former, färger och stilar gör det svårt att välja. Kantiga eller runda, lekfulla eller klassiskt snobbiga, extravaganta eller diskret eleganta – Jette experimenterar med olika stilar och älskar crossover. På det sättet har Hamburgmärket det perfekta paret för varje stil och smak. Lägg därtill en förfinad detaljkänsla: fina metalldetaljer, spännande lager av färg och mönster och djurtryck samt uppseendeväckande figurer ger dessa modeller en säregen och unik karaktär.

Även om kollektionen av solglasögon präglas av sin stora bredd i modehänseende har alla modeller en sak gemensamt: de kombinerar toppkvalitet, exklusiva material och komfort, vilket i hög grad bidrar till märkets framgång. Jette har en underbart egenartad, karismatisk och unik stil.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.