Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på Acceptera, samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. För mer information, se vår sekretesspolicy.

bvlgari
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Bvlgari Solglasögon

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Solglasögon från Bvlgari

Bvlgari har i mer än hundra år stått som symbol för italiensk kvalitetsdesign av smycken och lyxartiklar. I Bvlgaris sortiment finns handväskor, klockor och parfymer samt exklusiva glasögon och solglasögon.

Solglasögonen i Bvlgarikollektionen utstrålar italiensk elegans och la Dolve Vita. Skalmarna på flera modeller är extravagant utsmyckade med bergkristallmönster och det klassiska Bvlgarimärket. I Bvlgaris kollektion av solglasögon finns modeller för både kvinnor och män. Utöver helbågsglasögon omfattar kollektionen också en serie garnityr i enkelglasstil, vilket ger en egenartad, modern look.

Vissa av Bvlgaris solglasögon i den senaste kollektionen är värda särskild uppmärksamhet. Solglasögonen Bvlgari BV 651B är en särskild höjdpunkt: gångjärnen mellan det lätt svängda enkelglaset och skalmarna är extravagant prydda med Swarovskikristaller. Dessa solglasögon skänker verkligen krydda åt tillvaron.

Modellen Bvlgari Fireworks är en annan favorit. Som namnet antyder är dessa solglasögon en verklig explosion av magiska färger och former. Ett mycket speciellt inslag är blomornamentet på gångjärnen. En skur av Swarovskikristaller kompletterar denna unika design. Dessa solglasögon finns i antingen svart eller brunt i begränsad upplaga. De är verkligen en lönande stilinvestering!

Mer information om varje par finns på de enskilda produktsidorna. Titta på fler bilder och få en närbild från alla vinklar genom 360-gradersvisningen. När du har hittat ett par du gillar kan du prova dem med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg. Sedan är det bara att beställa och vi levererar snabbt solglasögonen hem till dig!

Är du inte nöjd med dina nya solglasögon från Bvlgari? Inget problem, eftersom vi erbjuder 90 dagars öppet köp. Återsänd helt enkelt solglasögonen inom 90 dagar och välj en annan modell i vår butik. Bara ett av skälen till att Mister Spex är det populäraste valet när det gäller glasögon och solglasögon på nätet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.