Missade du Black Friday? Inga problem! Få 25 %¹ rabatt på allt med rabattkoden CYBERDEAL21
CO Optical
On fleek: se till att din stil når nya modenivåer

CO Optical

De utsökta bågarna i vår kollektion CO Optical är en symbios av urbana impulser och nutida design, vilket ger glasögonen en modern och tidlös karaktär. Bågarna har dessutom ett rent formspråk, vilket är essensen för dessa stilfulla tolkningar som tillverkas i högkvalitativt material och utifrån de senaste modetrenderna. För alla som vet att klassiskt inte alltid behöver vara konventionellt.

CO Optical
CO Optical

Understatement-stilar med fin karaktär

Extravaganta former och mjuka färgharmonier understryker glasögonmodellernas stilrena elegans på ett konsekvent sätt och ger en klar, fjäderlätt finish.

CO Optical

Stilrent, äkta och utan krusiduller

Den eleganta designen, som påminner om vintage-bågar, kompletterar den moderna looken på ett underbart sätt och låter formerna i de olika bågarna glänsa i kreativa nytolkningar.

CO Optical

Glasögonkedjor i kollektionen CO Optical

CO Optical Glasses chains
CO Optical

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(234)

Inga resultat

Visar produkter 121 till 180 av 234

CO Optical Eyewear i Mister Spex nätbutik

Det svenska kvalitetsmärket C/O Eyewear kom till genom ett framgångsrikt samarbete mellan märket Loveyewear och en berömd svensk glasögondesigner, vilket var inriktat på att skapa exceptionella produkter som är både extravaganta och tidlösa. Något annat som är viktigt är kvalitetsfinish i fråga om material och tillverkning av C/O-produkterna. Samtliga modeller i den senaste kollektionen är gjorda av kvalitetsacetat från Mazzuchelli. En perfekt kombination av kvalitet och design. Haka på de senaste svenska trenderna och var en modepionjär. Beställ dina C/O-glasögon från Mister Spex nätbutik och bli en nordisk trendsättare.

Namnen efter ”C/O” är vanliga europeiska efternamn och förstklassiga bågar kallas exempelvis C/O Fernandez, C/O Karlsson och C/O Rossi. Genom dessa namn visar företaget att det vill etablera sig på den internationella marknaden. Var djärv och haka på de senaste svenska trenderna. Dina kolleger, vänner och familjemedlemmar kommer att bli inspirerade. C/O Eyewears glasögon har inte bara attraktiv design utan är även ytterst bekväma och passar perfekt tack vare kvalitetsmaterialen. C/O Eyewears kollektion kan bäras av både män och kvinnor och de olika formerna passar många olika utseenden och stilar.

Vill du haka på den nya svenska trenden? Beställ dina C/O-glasögon från Mister Spex nätbutik. Prova upp till fyra modeller, se vad andra tycker och välj dina nya glasögon i lugn och ro hemma. Dina glasögon får sedan receptbelagda glas och levereras till dig inom några dagar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo