I det virtuella provrummet ser du genast vad som klär dig.

Cubitts 
Herbrand HER-R QUA

Färg: GenomskinligI lager
Bågbredd (mm)
130
Har du redan köpt ett par glasögon hos oss? Logga in nu för att se om den här bågen passar.
Pris utan glasinkl. moms

1 579 kr

Fri frakt, leverans inom 5 - 14 arbetsdagar
Fri frakt, leverans inom 1 - 5 arbetsdagar
eller
Kostnadsfritt
Fri frakt, leverans inom 2 - 5 arbetsdagar
Fri frakt på alla glasögon90 dagars öppet köp

Produktdetaljer

Brygga: 22 mm
Bågbredd: 130 mm
Glashöjd: 40 mm
Glasbredd: 45 mm
Skalmlängd: 145 mm

Märke:
Cubitts
Produktnummer:
6814791
Bågfärg:
Genomskinlig
Bågmaterial:
Plast
Form:
Runda
Typ:
Helbågar
Flexskalm:
Nej
Vikt:
20g
Möjlig för progressiva glas:
Ja

CUBITTS

Den moderna glasögontillverkaren, Cubitts, grundades 2013 i stadsdelen King's Cross i London. Bågarna får sin inspiration från ingenjörsgenierna och bröderna Cubitt. De är övertygade om att glasögon är föremål som kan genomgå förändringar. Britterna arbetar målmedvetet för att skapa bågar som kännetecknas av en blandning av design, funktion och stil. Varje båge tillverkas för hand för att kunna bäras hela livet ut och , vid behov, för att kunna lagas istället för att ersättas. Under tillverkningen, som tar sex veckor, genomgår varje båge ungefär 50 arbetssteg, inklusive fyra separata poleringssteg. Tack vare kombinationen av banbrytande teknologi och traditionell hantverkskonst revolutionerar Cubitts optikerindustrin runt om i världen på sitt eget lugna sätt.

Alla bågar tillverkas av yrkeskunniga glasögontillverkare med hjälp av handdrivna verktyg och specialmaskiner. Oavsett om det handlar om färdiga glasögonbågar eller om specialbeställda bågar – glasögonen tillverkas av samma material och genomgår samma process. Cubitts lägger särskilt stor vikt på att alla produkter tillverkas under lika höga kvalitetskrav. Varje båge tillverkas därför var för sig och för hand. För att underlätta det noggranna arbetet kan personalen använda maskiner. Alla andra arbetssteg utförs med verktyg som kan styras för hand för att uppnå bästa möjliga kvalitet och resultat.

Kunder kan välja bågfärg beroende på tillgängligheten. Dessutom går det även att lägga till solglasögon-clip-ons till alla glasögonmodeller i beställningen. De går att fästa på glasögonen och fungerar på så vis som ett par solglasögon. Cubitts använder enbart acetat (cellulosaacetat) av högsta kvalitet för tillverkningen av dina glasögon.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo