Välj din favoritbåge och låt dina läsglasögon slipas idag

All in 1 Natural 360ml

All-in-one linsvätska

TrueLens All in 1 Natural 360ml framifrån

All in 1 Natural 360ml All-in-one linsvätska

Det är mycket viktigt att sköta hygienen när det kommer till dina kontaktlinser. Så ser du till att dina ögon mår bra och att du kan använda linserna länge. Med All-in-1-Natural-lösningen från TrueLens får du en praktisk multifunktionell lösning som är framtagen särskilt för mjuka kontaktlinser.

TrueLens All-in-1-Natural-lösning innehåller en effektiv blandning av medicinska örter som är perfekta för den dagliga rengöringen och desinfektionen av dina kontaktlinser. Linsvätskan går även att använda på linser av silikonhydrogel. Kamomill, som har en antibakteriell effekt, rengör linserna grundligt och skonsamt. Ögontröst, som är antiinflammatorisk, behandlar dina ögon på ett skonsamt sätt när du använder kontaktlinserna. Lösningen går även att använda för att skölja av, förvara och återfukta linserna. Proteinavlagringar avlägsnas på ett tillförlitligt sätt.

TrueLens multifunktionella lösning, All-in-1-Natural, innehåller en flaska med linsvätska á 350 ml och ett linsetui som du kan förvara kontaktlinserna i.

Tillgängliga varianter

Leverans 1-3 arbetsdagar

Fri frakt från 500 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

119 kr

331 kr per 1l

Du sparar N/A

 

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo