Välj din favoritbåge och låt dina läsglasögon slipas idag

Biotrue Flightpack 100ml

All-in-one linsvätska

 Biotrue Flightpack 100ml framifrån

Biotrue Flightpack 100ml All-in-one linsvätska

Biotrue-linsvätskan från Bausch och Lomb är kännetecknad för att vara särskilt skonsam och okomplicerad att använda. Biotrue allt-i-ett-lösning är därför utmärkt när du är på resande fot. Med Biotrue Flightpack från Bausch och Lomb blir det ännu enklare att ta hand om dina linser när du är ute och reser. Den mindre förpackningen passar i alla rullväskor och den medföljande zip-påsen gör att du kan ta med dig linsvätskan i ditt handbagage, något som är ett måste när man ska flyga långt.

Den praktiska Biotrue Flightpack från Bausch och Lomb lämpar sig för rengöring, desinfektion, sköljning, förvaring och återfuktning av dina linser. Denna lösning är baserad på ögats naturliga tårvätska och är anpassad efter ögats pH-värde, vilket gör att ögat hålls fuktigt länge och linserna känns otroligt bekväma att bära. Den här effekten uppnås av en återfuktande komponent, hyaluronan, som även finns i ögats tårvätska. Det naturliga aktiva ämnet, hyaluronan, gör rent dina kontaktlinser och förser på så vis även ögat med nödvändig fukt på ett skonsamt sätt. Hyaluronan stannar på linserna i upp till 20 timmar och ser till att kontaktlinserna är bekväma att använda hela dagen lång.

Det går snabbt och enkelt att rengöra kontaktlinser med Biotrue-lösningen. Lägg linserna i det medföljande förvaringsetuiet och fyll på med lösningen för desinficera dem. Desinfektionssystemet i två steg är bakteriedödande och fungerar effektivt på dina kontaktlinser.

Flightpack innehåller en liten återvinningsbar PET-flaskor med flerfunktionell linsvätska á 100 ml, 2 kontaktlinsetuin och en zip-påse för transporten i handbagaget. Mister Spex har öppet köp i 90 dagar, vilket gör att du kan lämna tillbaka felbeställda eller felaktiga varor utan stress.

Tillgängliga varianter

Leverans 1-3 arbetsdagar

Fri frakt från 500 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

64 kr

64 kr per 100ml

Du sparar N/A

 

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo