Välj din favoritbåge och låt dina läsglasögon slipas idag

Opti Free Puremoist 300ml

All-in-one linsvätska

 Opti Free Puremoist 300ml framifrån

Opti Free Puremoist 300ml All-in-one linsvätska

Alla fördelar i korthet:

 • perfekt för torra ögon
 • okomplicerad användning tack vare allt-i-ett-systemet
 • för alla mjuka kontaktlinser
 • särskilt lämpad för silikonhydrogellinser
 • perfekt fuktbevaring med Opti-Free PureMoist

  Långvarig komfort som varar hela dagen lång – det lovar kontaktlinsspecialisten Alcon med sin linsvätska Opti-Free PureMoist: Allt-i-ett-lösningen för mjuka kontaktlinser är utrustad med den patenterade ”HydraGlyde Moisture”-teknologin som håller dina linser fräscha i 16 timmar. Sammansättningens unika formel drar till sig och binder fukt, vilket gör att kontaktlinsernas hela yta täcks av en återfuktande ”kudde” – för en skön komfort som håller länge.

  Premiumprodukter med HydraGlyde

  Linsvätskan, Opti-Free PureMoist, framtogs speciellt för den senaste generationens kontaktlinser av silikonhydrogel eftersom den multifunktionella desinfektionslösningens innovativa effekt fungerar bäst på linser såsom Air Optix plus HydraGlyde. Månadslinserna har samma HydraGlyde Moisture-sammansättning som finns i linsvätskan. Det är på denna bas som lösningen hjälper den återfuktande ”kudden” på linsens yta på bästa sätt och ser till att linserna är bekväma att bära länge. Resultatet är kontaktlinser som är behagliga att använda varje dag.

  En linsvätska för allt

  Rengöring, desinfektion, sköljning och förvaring – alla steg för att du ska kunna ta hand om dina kontaktlinser på bästa sätt – med Opti-Free PureMoist. Den flerfunktionella linsvätskan fungerar efter allt-i-ett-systemet och desinficerar och rengör både effektivt och tillförlitligt. De olika storlekarna uppfyller alla dina behov. Alla varianter levereras dessutom med ett praktiskt förvaringsetui. Flaskan på 240 ml har en extra platt design för att du enkelt ska kunna packa den i din resväska. Fyrpacken är den perfekta mängden för en förpackning med sex månadslinser.

  Tillgängliga varianter

  Leverans 1-3 arbetsdagar

  Fri frakt från 500 kr

  Pris

  inkl. moms

  Gratis 39 kr

  134 kr

  447 kr per 1l

  Du sparar 1 kr

   

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo