Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på Acceptera, samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. För mer information, se vår sekretesspolicy.

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Loveyewear Trend Alla varumärken

(3)
Visar produkter 1 till 3 av 3

Loveyewear Trend från Mister Spex nätbutik

Svenska glasögon erövrar Tyskland! Loveyewear Trend är ett ungt, hippt och trendigt märke. Med tidsenliga former omfattar kollektionen även de senaste bågarna i retrostil. Loveyewear Trend är perfekt för unga kunder som söker efter de senaste trenderna. Allt med märket är helt rätt – de sofistikerade glasögonen ser inte bara bra ut, utan imponerar även med bekväm passform och bra pris. Vare sig du väljer plast- eller metallbågar ska du beställa det svenska märkets glasögon från Mister Spex nätbutik, så levererar vi dem ända hem till dig.

Glasögonen från Loveyewear Trend är välkända i Skandinavien. I Nordens modehuvudstäder uppstår nya trender som sprids över världen. Nu har de även erövrat Tyskland. Den moderna tolkningen av vintageklassiker inspirerar framför allt unga trendsättare som återspeglar märket perfekt: egenartade, pigga och karismatiska. Fin och lätt design, klassiska former, fantastiska nyanser och spännande accenter ger dessa glasögon deras unika, omisskännliga stil. Tack vare den perfekta blandningen av tradition och modernitet är det bara en tidsfråga innan trenden blir kult.

Färgskalan går från jordaktiga färgtoner och dämpade nyanser av brunt, blått, svart och grått till rött och rosa för kvinnor. I förening med fantastiska mönster och tvåtonsbågar blir dessa glasögon ett måste. Loveyewear Trends glasögon är i bästa vintagestil. Svarta plastbågar med runda glas påminner om 1960-talet då Beatlesmedlemmen John Lennon hade de runda glasögon som nu är på modet igen, tack vare Johnny Depp som har gjort Pantoformen till en kultmodell för nutiden. De slående bågarna uppskattas av användare med självförtroende. Framhäv din personlighet med ett par trendiga glasögon från Loveyewear Trend!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.