Solglasögon

Ray-Ban Hexagonal

Ett form-fenomen: Ray-Ban Hexagonal

Vad får man för resultat om man smälter ihop en krets och en fyrkant? Självklarhet: den sexkantiga RB 3548N. Modellen Hexagonal är den nya utvecklingen av Ray-Ban's runda bågar med helt släta kristallinser. Den sexkantiga metall-ramen med extremt smala och nätta metall-skalmar håller de snyggt formade linser som blir ännu snyggare i profilen. Gör RB Hexagonal solglasögon till dina egna genom att kombinera dina favoritfärger. På Mister Spex online butik hittar du denna heta modellen till billiga priser.

Ray-Ban Hexagonal är den perfekta kombinationen av rund och fyrkantig. Med denna design har glasögon-kultmärket återigen bevisat sin fenomenala känsla för innovation inom design och stilsäkerhet. Hexagonal är en variant av den omtyckta Round-designen som nu fått sex snygga kanter. Flat lenses finns i olika flash-färgkombinationer och hålls av en tunn metall-ram i guld eller svart. Dessa bågar förvandlar varenda outfit till en het look. Det är just kombinationen av innovativa flat lenses, de blänkande smala ramarna och linsernas flashiga färger som gör Hexagonal solglasögon till en accessoar med extravagans - inte bara på sommarens festival utan överallt där du vill dra blickarna till dig. För att få till en alldeles unik look som matchar just dig och din personliga stil kan du välja mellan en rad olika färgkombinationer. RB Hexagonal finns både med olika tonade linser i flashiga färger så som svarta och guld metall-ramar. I Mister Spex online butik hittar du modellen med linser i trendfärgerna blå, lila, gul eller grön. Har du svårt att bestämma vilken färg du ska tycka bäst om? Vi hjälper dig med vår virtuella online-prövning i 2D eller 3D.

För den perfekta passformen: Välj mellan två storlekar

På Mister Spex kan du beställa Ray-Ban Hexagonal i olika snygga färger och i två olika storlekar för att njuta av den perfekta passformen. Standard-storleken har en frontlängd på 132mm. Den här varianten rekommenderas för smala ansikten. För alla som behöver lite bredare bågar tipsar vi om att välja storlek large som är 138mm bred.

Köp Ray-Ban Hexagonal online på Mister Spex. Vi har de till billiga priser, erbjuder 90 dagar öppet köp och levererar inom hela Europa.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo