Solglasögon

Ray-Ban Blaze

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
2 Resultat

Ray-Ban Blaze - Ready to flash?

Vad händer om kultmärket Ray-Ban tar sina populäraste solglasögon-modeller och gör dem ännu bättre? Resultatet heter Ray-Ban Blaze och är solglasögon som förtjänar all din uppmärksamhet. Säg hej till den nyaste innovationen med flat lens från Ray-Ban. I 'Kollektion Blaze' har våra Ray-Ban favoriter blivit uppiffade med ramar i full metal, helt platta linser som täcker bågarna och blänker med en färgglad och reflekterande yta. Köp din Blaze favorit online på Mister Spex.

Även om vi borde vara vana vid att glasögonmärket Ray-Ban regelbundet lanserar häpnadsväckande design, så är Blaze kollektionen ändå förbluffande i sin helhet. Ray-Ban har återigen lyckats att skapa en solglasögonkollektion som är både annorlunda än allt vi har sett förut och samtidigt så stilren att den verkar mer än förtrogen. Blaze kollektionen består av modellerna Aviator, Double Bridge, Round & Hexagonal, Clubmaster, Cat Eye och Shooter som allesammans har fått ett futuristiskt utseende. Blaze modellerna består av ramar i full metall, färgglada toner och reflekterande linser som är helt platta och drar sig över hela ytan så kallad onesie lens eller flat lens. Resultatet av denna design-kombinationen blir skarpa och klara bågar med en stor portion extravagans som dock aldrig blir för mycket. Dessa ikoniska bågar finns i ett stort antal färger och här på Mister Spex kan du välja mellan olika färgkombinationer och olika tonade linser.

Aviator: Ray-Ban Aviator är ett riktigt original, men som Blaze-version är leken dock en helt annan. Dessa markanta bågar med den dubbla näsbryggan, flat lens och överväldigande toningar i det reflekterande glaset lyfter denna klassiker till helt andra sfärer.

Double Bridge: Som Blaze-version kan du se dina favoritbågar på ett helt nytt sätt. Så också Ray-Bans Double-Bridge solglasögon som nu har fått ett ultramodernt uttryck. Den dubbla näsbryggan av metall gör dessa bågar till ett hett blänkande fashion-piece.

Round & Hexagonal: Till gänget av solglasögon-favoriterna hör såklart också Ray-Ban Round och Hexagonal modellen. Det estetiska uttrycket i Blaze-kollektionen med metall, reflekterande linser och skarpa linjer blir dem sexkantiga bågar till riktigt ögonfallande brillor. Retro looken av RB Round förvandlas till futurism. Välj din personliga färgkombination på Mister Spex och gör bågarna till dina alldeles egna.

Clubmaster: Som Blaze -version förstärks den klara formen av Ray-Ban Clubmaster på ett stiligt och mycket modernt sätt. Med färgglada och reflekterande linser får denna tidlösa kultmodellen en okonventionell urban-appeal.

Cat Eye: För alla som inte är rädda att bryta regler har Ray-Ban även förvandlat denna förföriska klassiker. Med Blaze-looken har RB Cat Eye solglasögonen fått en helt ny karaktär. Charmen som dessa solglasögon alltid har haft, har med Blaze blivit ännu mer övertygande och mycket modigare.

Shooter: Genom att ge originalmodellen Shooter dess futuristiska Blaze-look har Ray-Ban skapat solglasögon som kombinerar en tidlös design med en extravagant urban stil. Som Blaze-version gör RB Shooter ett fashion-statement som aldrig förr.

Prova Blaze-modellerna med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D för att se vilken som matchar dig och din personliga stil bäst. Vi på Mister Spex erbjuder högklassiga solglasögon till billiga priser och levererar inom hela Europa. Dessutom gäller det alltid 90 dagar öppet köp.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo