Solglasögon

Vikbara solglasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
0 Resultat

Vi kunde inte hitta några resultat med dessa sökkriterier.

Radera ett eller flera filter för att hitta dina nya glasögon.

Vikbara solglasögon på Mister Spex

Med ett par folding i fickan är du alltid beredd när solens strålar plötsligt blir för starka. De tar liten plats, men är annars precis som ett par vanliga solglasögon och kan till och med väljas med slipade glas. På Mister Spex kan du välja mellan många olika modeller och få de bekvämt hemlevererade med posten.

Solen kan titta fram när du minst anar det: ett hastigt väderomslag när du kör bil eller en stark kvällssol som plötsligt skänker välkommen värme på uteserveringen. Då är det perfekt att kunna plocka fram sina vikbara solglasögon ur jack- eller byxfickan och slippa besväras av bländande ljus. Hela grejen med folding är nämligen att de knappt tar någon plats så att du kan ta dem med dig vart du än går, cyklar eller kör och förvara de i trånga utrymmen som handsfack, på båten eller i kavajfickan. I utfällt läge märker du knappt någon skillnad mot vanliga solglasögon, men finessen med gångjärnen kan vara en avgörande faktor i många situationer. Köp ett par billiga, foldning solglasögon på Mister Spex så är du alltid beredd när dina ögon behöver extra solskydd.

Som vanliga solglasögon fast coolare

Redan på 60-talet lanserades en vikbar version av Persols legendariska modell 649. Den fick namnet Persol 714 och blev omåttligt populär, inte minst eftersom solglasögonen bars av Steve McQueen i succéfilmen Äventyraren Thomas Crown. I dag erbjuder många av de ledande varumärkena vikbara modeller; på Mister Spex hittar du förutom Persol även Ray-Ban och Ralph Lauren med flera. Det ska påpekas att dessa glasögon är helt jämförbara med vanliga solglasögon, förutom extrafunktionen med gångjärn. Du kan välja med UV-filter, polariserande glas och till och med korrektionsglas. Hittar du ett par folding som faller dig i smaken behöver du alltså inte göra avkall, vare sig på kvalitet eller funktionalitet. Se det i stället som en cool och användbar funktion som ger dina solglasögon det lilla extra. Överraskningseffekten när du plockar upp dina solglasögon ur det lilla fodralet, viker upp dem och tar på dig dem med en naturlig gest är värd att uppleva.

Köp folding solglasögon online från Mister Spex

Mister Spex är en ledande återförsäljare av glasögon och linser på nätet. En stor del av vårt sortiment upptas också av solglasögon och självklart har vi gett plats även åt folding modeller. Vi erbjuder dessa behändiga accessoarer till mycket konkurrenskraftiga priser och har gjort allt vi kan för att underlätta hela beställningsprocessen för dig. Om du klickar på ett par bågar får du upp all information du behöver inför köpet: mått- och viktuppgifter, färgalternativ, olika tillvalsmöjligheter, pris och lagerstatus. Här kan du också aktivera utprovningsfunktionen och prova ut olika bågar direkt på skärmen genom att ladda upp ett porträttfoto eller aktivera webbkameran. När du väl bestämt dig är det bara att fylla i alla nödvändiga uppgifter och slutföra beställningen. Betala med kort, faktura eller direkt genom din internetbank.

Köp billiga folding solglasögon på nätet från Mister Spex och utnyttja följande fördelar:

  • Öppet köp i 90 dagar

  • Fri frakt på alla solglasögon

  • Slipade glas som tillval

  • Virtuell utprovning i 3D

  • Kunnig rådgivning och support

  • Snabb ochspårbar leverans

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo