Oakley Holbrook

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
43 Resultat

Oakley Holbrook på Mister Spex

Oakley har sedan länge varit ett kultmärke när det kommer till sport-glasögon. Det är inte många företag som lyckas med både en stilren design och hög funktionalitet. Ett av bevisen för just denna kombination är solglasögonen Holbrook - markanta fyrkantiga bågar i elegant metall eller cool plast med reflekterande linser i tonade färger. Bestäm dig för din favoritkombination och köp dessa bågar till både turbulenta och avslappnade stunder, online på Mister Spex. Vi har ett stort utbud till billiga priser.

Solglasögon från sportmärket Oakley har alltid varit kända för både sin innovativa design och tekniken som förbättras kontinuerligt. Genom att jobba nära ihop med idrottare från alla tänkbara discipliner lyckas märket att utveckla och tillverka modeller som uppfyller idrottarnas krav optimalt. Oakley glasögon och solglasögon har alltid en perfekt passform, dynamiska linjer och består av robusta material som håller vad de lovar även i extremsituationer.

Modellen Holbrook hör just nu till de populäraste av kultmärket. Dessa solglasögon förknippar en klassisk och tidlös form med modernaste teknologi. Tack vare plutonite-linser som utvecklades av Oakley är ögonen alltid perfekt skyddade. Linserna ger ett 100%-igt skydd från samtliga UVA, UVB och UVC strålningar. På det sättet försvinner risken att du drabbas av sjukdomar som framkallas av UV-ljus samtidigt som du får en trendig accessoar till skidsemestern, fjällvandringen, på stranden eller i vardagen på staden. Beroende på din personliga smak kan du köpa Oakley Holbrook solglasögon med antingen metall-bågar eller plast-bågar. Metall-bågarna ger dig en mer klassisk och elegant look medan bågarna av plast understryker modellens moderna element på ett diskret och coolt sätt. Båda varianter påminner om glasögon-designen som filmstjärnorna visade sig med på 1940-, 1950- och 1960-talet som Oakley Holbrook inspirerades av. Just denna kombination av stil och funktionalitet gör modellen till det den är. Holbrook är utan tvekan det bästa valet för dig som letar efter solglasögon som funkar både när du idrottar i naturen eller sitter på ett café i stan.

Köp din favorit på Mister Spex

I Mister Spex online butik behöver du inte bara välja mellan metall- eller plastbågar utan också mellan ett stort antal färger. Oakley är känt för reflekterande linser i starka färger. Hur vore det till exempel med svarta plast-bågar och turkos-tonade linser som reflekterar lila-blått? Bestäm dig för en kombination som passar just din typ och testa de på nätet med vår virtuella prövning i 2D eller 3D. Köp din Oakley Holbrook till billiga priser här på Mister spex och njut av vår förstklassiga service som består av både leverans inom hela Europa och 90 dagar öppet köp.

    20%

    Vårt optikerteam vägleder dig gärna

    Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

    Betalningsalternativ

    Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

    Fraktsätt

    Postnord Logo

    Så att du kan shoppa tryggt online

    TRYGG E-Handel Logo