Samarbetspartner & affiliate

Mister Spex erbjuder intresserade personer som driver webbplatser att delta i vårt attraktiva partnerprogram inom ramen för online-marknadsföring. I följande sammanfattning hittar du alla fördelar med Mister Spex webbutik:

Vi är Tysklands största postorderföretag för märkesglasögon och vi växer stadigt. Vårt sortiment består av över 5500 olika glasögon, solglasögon och sportglasögon från mer än 90 olika märken och designers. Dessutom har vi kontaktlinser och linsvätskor från alla ledande tillverkare.

Utöver vårt omfattande produktsortiment övertygar vi våra kunder med ytterligare fördelar:

  • I Mister Spex webbutik finns det glasögon med styrka som är upp till 60 procent billigare än tillverkarens rekommenderade detaljhandelspris.
  • Eftersom vi har öppet köp i 90 dagar kan våra kunder skicka tillbaka sina varor inom 90 dagar utan att ge en skälig anledning och få pengarna tillbaka. Detta gäller även för individuellt anpassade glas.
  • Vi har alla glasögon på lager för att kunna skicka ut varorna till våra kunder så snabbt som möjligt.

Mister Spex målgrupp är mycket varierad och består av glasögon- och kontaktlinsanvändare liksom modemedvetna människor med ett intresse för märkes- och designprodukter.

De solglasögonmärken, som vi säljer mest av, är Ray-Ban, Oakley, D&G och Prada. Bland kontaktlinserna är framför allt Air Optix Aqua och Focus Dailies populära.

Om du är intresserad av att samarbeta med oss, kan du skicka ett mejl till cooperations@misterspex.se. Ta direkt kontakt med vår nätverkspartner Awin om du vill bli en del av vårt affiliate-program. Där hittar du mer information och alla villkor för försäljning.Skicka ett mejl till cooperations@misterspex.se om du har fler frågor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 10% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo