Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Äntligen skiner solen! Nu välkomnar vi våren med 17 % rabatt på allt¹ Kod: SUNSHINE
Kerbholz
Kerbholz

Robust, naturlig och designad med passion - Kerbholz utstrrålar en känsla av äkthet genom användning av virke där designers lyckats fånga egna erfarenheter för att få fram vackra glasögon. Högkvalitativ design har satt standarden för detta
unika varaumärke.

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Kerbholz Alla varumärken

(2)
Visar produkter 1 till 2 av 2

Kerbholz från Mister Spex Sverige

Kerbholz grundades 2011 och är välkänt för sina unika glasögon av trä. Märket skapades av Matthias & Moritz – den nyskapande idén att göra glasögon av trä fick de under sina resor i världen. I dag är det ett av de mest berömda märkena på den globala glasögonmarknaden. Tack vare träglasögonens popularitet har företaget nu utvidgat sitt sortiment genom att även erbjuda solglasögon i acetat och skiffer.

Dessa solglasögon är ultrasnygga, slående och livfulla och är gjorda för unga, utåtriktade och levnadsglada män och kvinnor. Med sina ytterst funktionella glas och moderna design är deras glasögonprodukter ett absolut måste om du vill ge din stil ett glamoröst inslag. Solglasögonen är lätta och fantastiskt bekväma. Kombinera detta med synskärpa och skydd mot skadlig UV-strålning och du får moderiktigt funktionella solglasögon som definitivt drar blickarna till sig.

Från vackra grågröna solglasögon med UV 400-skydd till läsglasögon av trä till jättesnygga blå glasögon med spegelglas, gångjärn av rostfritt stål och pråliga bågar av vit björk – Mister Spex har ett fantastiskt sortiment av Kerbholzprodukter. Ta en titt och välj de solglasögon som bäst passar din personliga smak och livsstil.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.