Spara 25 % på alla glaspaket inför den nya säsongen¹

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Joop Alla varumärken

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

JOOP!

JOOP! är ett internationellt designmärke från Tyskland som präglas av en modern look som följer med sin tid. Genom att kombinera sex appeal och nyhetens behag och strunta i konventioner och begränsningar går märket sin egen väg. JOOP! erbjuder en heltäckande livsstil för säkra, egenartade kvinnor och män som brinner för mode och design. JOOP! är ett privatägt företag inom HOLY FASHION GROUP, ett av de viktigaste internationella mode- och livsstilsföretagen.

JOOP! glasögonkollektion 2017

Höst/vinter 2013 Den nya glasögonkollektionen från JOOP! bygger på färg. Stilfulla former som perfekt framhäver de senaste glasögonstilarna kombineras med nya färgskalor. Flerfärgade utan att vara påträngande, färgrika utan att dominera. Dämpade färger och silkesglans blandas med intensiva färgtoner och kan kombineras med de senaste modeinslagen.

JOOP! solglasögon 2016/2017

Solglasögon är utan tvekan den populäraste sommaraccessoaren. Spegelglas, neonfärger och genomskinliga stilar är på modet kommande säsong. I JOOP!-kollektionen av solglasögon för män och kvinnor ingår både moderna tolkningar och klassisk design i märkets omisskännliga stil. Wolfgang Joops karriär och historien bakom märket JOOP! började 1978 när designern framgångsrikt presenterade sin första kollektion.


Hans första prêt-à-porter-kollektioner för män och kvinnor hade redan lanserats när JOOP! grundades 1987. Wolfgangs omisskännliga stil hade redan tagit form och han uppkallade det välkända varumärket efter sig själv, JOOP! Märkets inriktning på självsäkra och egenartade kvinnor och män står fast. Under åren har sortimentet utvidgats mer och mer genom framgångsrika modekollektioner.

Parfymen ”Femme” blev en storsäljare i Tyskland 1987. I dag säljs skor, klockor, smycken, modeartiklar och hushållstillbehör under JOOP!-märket. Designern själv drog sig tillbaka 2001 och tog en paus innan han dök upp på modescenen igen med märket Wunderkind. I dag marknadsförs JOOP! av Holy Fashion Group och Marc Biggeman och Stefanie Grosse är ansvariga för designen av kollektionerna. Sortimentet omfattar dam- och herrkonfektion, accessoarer (väskor, skor, lädervaror, glasögon), klockor, smycken och underkläder samt en hemkollektion med textilier, sängkläder och till och med möbler. JOOP! står för traditionell extravagans, glamour och sex appeal av högsta kvalitet.

Märket är inriktat på kvinnor och män som brinner för mode, design och stadsliv. Det nära sambandet mellan JOOP! och staden Berlin återspeglas tydligt i märkets kosmopolitiska attityd och är ett perfekt uttryck för dess tyska rötter. Jette Joop, Wolfgang Joops dotter, marknadsförde också produkter under märket JOOP! i början. Denna framgångsrika designer tillverkar och distribuerar nu produkter under sitt eget märke, Jette GmbH.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.