Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
  • Använt filter

  • Märke J. Lindeberg
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Storlek

  • Smal (≤ 131 mm)
  • Fastställ rambredd

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Märke

Bågfärg

Material

Pris i SEK

1

J. Lindeberg Alla varumärken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


J. Lindeberg från Mister Spex

Genom det kultpräglade svenska märket J.LINDEBERG står det äntligen klart att Stockholm har blivit en internationell modehuvudstad. Tidigare var det trenderna från Milano, Paris eller New York som inspirerade, men nu är det Skandinavien som går i spetsen. Här skapas nya trender som sedan framgångsrikt sprids till resten av världen.

En anledning är helt säkert modemärket J.LINDEBERG, som grundades av Johan Lindeberg 1996. Som nästan inga andra märken vet J.LINDEBERG hur man förenar mode och funktion på ett unikt sätt. Märket präglas av den skandinaviska designens omisskännligt rena linjer, som ges en ny och modern tolkning.

Det internationellt populära märket vet exakt hur man förenar en skandinavisk livsstil med moderna sportkläder för att skapa en egenartad look. J.LINDEBERG:s kläder har en progressiv och intellektuell stil men är ändå lediga, eleganta och bekväma. Märket präglas av okonventionell lågmäldhet, vilket också kommer till lysande uttryck i glasögonkollektionen. Glasögonen karakteriseras i huvudsak av diskreta färger och tydlig, ren design. De framhäver personligheten och imponerar genom sin oöverträffade klass och kvalitet.

Innan Johan Lindeberg lade grunden till framgångssagan med J.LINDEBERG arbetade han som designer för det italienska denimmärket Diesel. Han kunde dock endast förverkliga sin egen vision av herrmode genom att grunda ett eget märke. År 1999 fick han priset Årets designer av svenska Elle. Strax därpå utvidgades modemärket sitt sortiment med en attraktiv damkollektion samt golf- och skidkläder.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


* Alla glasögonbågar levereras med två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

.

De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.