Inferno Ragazzi
Never perfect. Always awesome!

Inferno Ragazzi

Surf’n’Chill – attityden, som Inferno Ragazzi förkroppsligar, kunde inte vara mer avslappnad. Från Hamburgs stadsdel, Schanze, förser märket världen med glasögonmodeller som får dig att längta efter sol, bad och dans i sommarnatten. Den senaste kollektionen av solglasögon från killarna i Hamburg går bara att beskriva på ett sätt: riktigt ”dope”.

Crazy round: Flamingo Drive

Glittrande pool, kalla drinkar och heta beats – det är den passande platsen för dessa ultracoola strandbrillor. Glasögonmodeller med kall metall i runda former samt med skriften ”Inferno” på skalmarna drar bokstavligen till sig alla blickar! Vill du höja moderibban ett snäpp till? Prova de subtila bågarna med spegeleffekt och härliga palmer på glasen!

Flamingo Drive
Arriba! Muchacho!

Arriba! Muchacho!

Muchacho – dessa ultimata unisexbrillor får temperaturen att stiga! Med en markant stil och vågade nyanser i avslappnade Havanna-mönster ser du mer än cool ut i skateboardrampen. Det spelar ingen roll om du bär dem med keps eller beanie – det här är solglasögonen som får dig att ta sommaren med storm. Uppgradera din look med matchande glasögonkedjor. Slå till nu!

Arriba! Muchacho!
Welcome to Paradiso!

Welcome to Paradiso!

It’s getting hot in here! Dessa trendiga solglasögon imponerar med maximal mångsidighet både när det kommer till stil och teknik. Oavsett om det handlar om en kombination av en matt svart färg, smarta Havanna-mönster och gyllene palmer på skalmarna – bågarna får dig att känna dig mer än cool. Se upp! För nu kommer dessa skönheter med en extra portion stil runt hörnet!

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

INFERNO RAGAZZI Alla varumärken

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Inferno Ragazzi: lekfull design från stadsdelen Schanze i Hamburg

Det tyska märket Inferno Ragazzi får dig att längta efter sol, bad och dans i sommarnatten. Färgglada designer, mjuka former och coola slogans förmedlar en avslappnad surfarattityd – från stadsdelen Schanze i Hamburg till resten av världen. Även den nya solglasögonkollektionen ger dig massvis med bra vibrationer. På den populära glasögonmodellen Schredd Master står ”good vibes” till och med uppe på det avtagbara solskyddet. En cool idé som påminner oss om att leva i nuet. Eftersom vi omedelbart blev kär i detta märke, säljer vi nu de populäraste solglasögonen från Inferno Ragazzi till oslagbara priser. Spana in vårt exklusiva sortiment i lugn och ro och upptäck dina favoriter.

”Tanka” sol i sommar!

Solglasögon är mer än bara en populär accessoar. De förmedlar din attityd också. Inferno Ragazzi har förstått det mycket mer än andra märken. Varje form, varje färg och varje stil berättar en historia. På så vis är Loosin‘ it en glasögonmodell som hyllar 60-talets skateboard-åkare i Kalifornien och firar Rincon-solglasögonens grundläggande design likt pantoformade Havana-glasögon. Hos Mister Spex går alla glasögonmodeller att få med slipade glas, vilket betyder att du aldrig mer behöver byta mellan dina glasögon och dina solglasögon. Avslappnat och okomplicerat – det är Inferno Ragazzis motto.

Våra tre favoriter för denna sommar

Det spelar ingen roll om du vill ha ett par glasögon med eller utan styrka – bågarna från Inferno Ragazzi är helt enkelt otroligt fina oavsett.

  • Loosin’ it pink är ett par solglasögon i wayfarer-form som påminner om Kalifornien på 60-talet när kommissarie Clouseau för första gången gav sig av på jakt efter den rosa pantern och skateboard-rörelsen fick sin början. Bågarna i genomskinlig rosa och lätt speglade glas i ljusturkos bildar en fin färgkontrast. De perfekta solglasögonen för alla pantrar där ute!
  • Lystring alla cool kids! Shredd Master black tillhör våra favoritglasögon. Bågarna i den omtyckta mattsvarta färgen och spegelglas i den kaliforniska vågblå färgen passar perfekt ihop. Det bästa med de lekfulla solglasögonen är det avtagbara solskyddet med ”good vibes”-slogan.
  • Älskar du klassiska solglasögon kommer du definitivt att älska den här modellen. Rincon havana kombinerar olika stilar och element. Den populära pantoformen, havana-mönstret och helbågarnas nyckelhålsbrygga inspirerar alla som vet precis vad de vill ha och behöver.

Beställ Inferno Ragazzi-solglasögon med styrka

När du har hittat dina favoritsolglasögon från Inferno Ragazzi har du möjlighet att få dina solglasögon med styrka. Klicka helt enkelt på den gröna knappen ”Köp med dina styrkor”. Du kan fylla i ditt synfel och pupillavstånd (PD), välja färg på glasen och ange om du behöver enkelslipade glasögon eller progressiva glasögon. Standardglasen med ett reptåligt skikt, antireflexbehandling och ett UV-skydd av hög kvalitet är inkluderade i priset på solglasögon. Om du vill uppgradera dina glas, till exempel om du har (mycket) höga värden och glasen annars skulle varat för tjocka, kan du välja mellan tre olika uppgraderingar. När du har fyllt i dina värden och fattat alla viktiga beslut, är det dags att lägga solglasögonen i varukorgen. Vi monterar dina nya glasögon i vår verkstad i Berlin och skickar dem till dig inom fem till fjorton dagar.

Köp glasögon och solglasögon online hos Mister Spex

Är du på jakt efter ett par progressiva glasögon, läsglasögon, arbetsplatsglasögon ellersportglasögon? Hos Mister Spex kan du välja mellan över 5000 olika typer av glasögon och solglasögon från olika ledande märken. Som kund hos Mister Spex har du dessutom olika fördelar:

  • Prova glasögon och solglasögon online
  • Möjlighet att beställa dina favoritglasögon med styrka
  • Snabba och tillförlitliga leveranser
  • 90 dagars öppet köp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 10% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo