Tillsammans för friska ögon: vi ger dig 14 % rabatt på allt¹ ― Kod: GOODSIGHT14

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Henri Lloyd Alla varumärken

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Henri Lloyd från Mister Spex

Henri Lloyd har sedan tidigt 1960-tal tillverkat funktionella seglarkläder med marint inspirerade detaljer och idag kopplas Henri Lloyd samman med seglarmode världen över! Varumärket skapades av Henri Strzelecki som lade stort fokus på att tillverka seglarkläder utav tekniskt utvecklat material. Henri tänkte i helt nya banor och var först med att tillverka kläder av nylon med blixtlås, och var även bland de första att använda superfunktionellt goretex material till sina jackor. Varumärkets slogan är idag, liksom på 60-talet, ”true to the sea”!

Glasögonen återspeglar varumärkets motto då även dessa består av marina färger med detaljer som erinrar om sjön och båtar. Färg och form är liksom kläderna tidlösa och lättburna! Havet, segling och blå färgnyanser är nyckelord som präglar glasögonkollektionen. Glasögonen vänder sig mot de aktiva och mogna sportintresserade män och kvinnorna som vistas såväl på sjön som i stan.

Vi på Mister Spex är stolta över att vara distributörer för Henri Lloyd! Vi uppskattar glasögonens unika, marina inriktning som passar den stora grupp människor i Sverige som älskar att vistas kring våra sjöar och vatten! Henri Lloyds passion för havet och det sjönära är ett faktum och varumärket är idag ännu mer högaktuellt! Sveriges seglaramatörer, och elit, kan ses bära Henri Lloyds kläder och bågar med stor stolthet! Varumärkets klassiska och sportiga uttryck tilltalar en bred målgrupp, och dess tidlösa och konservativa färger och former är ett ”säkert kort” för den som uppskattar lättburet mode.

- “Engelska konfektyr märket Henri Lloyd som gör kläder inom segling och fritidskläder har nu skapat en bra och inspirerande glasögon kollektion där man tydligt kan känna deras sportiga röda tråd. Med bra kvalitet och brittisk elegans är detta en favorit till en stor publik” säger Mister Spexs inköpschef.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.