Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på Acceptera, samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. För mer information, se vår sekretesspolicy.

Paul Smith
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Paul Smith Glasögon

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Paul Smith-glasögon från Mister Spex Sverige

Den brittiska modedesignern Paul Smith är välkänt för sina djärva och eleganta accessoarer. Paul Smiths glasögonkollektion ger det befintliga sortimentet av accessoarer ett stilfullt inslag med sina moderna bågar och spegelglas. Paul Smith-glasögonen tillverkas i Italien och har en ren, minimalistisk look som är ovanlig och innovativ genom sina experimentella former, mönster och färger.

Paul Smith-kollektionen har en ungdomlig och unik design. Paul Smith-glasögonen har ett spännande sortiment ogenomskinliga och halvgenomskinliga bågar och är perfekta för att liva upp din stil med en stark färg. Eftersom bågarna har ränder, tonade färger och mönster är denna unika kollektion det perfekta alternativet för dem som följer de senaste trenderna.

Skaffa Paul Smith-looken snabbt och enkelt genom att beställa dina bågar från Mister Spex webbplats, där kvalitetsglas ingår och du även får öppet köp. Alla våra glas har UV-skydd, extra styrka och antireflexbehandling. Om du har svårt att bestämma dig kan du prova fyra olika bågar hemma under tio dagar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.