Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på Acceptera, samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. För mer information, se vår sekretesspolicy.

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Loveyewear Trend Glasögon

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Loveyewear Trend-glasögon

Sverige förknippas ofta med hisnande landskap, möbelvaruhus eller älgar. Genom det ungdomliga och hippa svenska märket Loveyewear Trend kan nu även trendiga glasögon läggas till. Efter att ha gjort ett segertåg bland kunderna i Skandinavien håller märket nu också på att erövra Tyskland med sina moderna tolkningar av vintageklassiker. Märket har en imponerande känsla för de senaste trenderna i förening med komfort och attraktiva priser. Fräsch design, klassiska former och imponerande nyanser skapar en underbart egenartad, karismatisk och unik stil som är särskilt attraktiv för unga människor.

Loveyewear Trends glasögon strävar efter en vintagelook som framgångsrikt återspeglas i de moderna bågarna i retrostil: pilotglasögonen får en trendig ny färg och är fängslande i både hipp metall och plast. Vid sidan av dessa glasögon finns modeller i populär pantostil och med cirkelformade glas som fortfarande ger en underbart intellektuell och chic look. Kultmärkets färgskala är lika varierad: från klassiskt svart till dämpade bruna och gröna nyanser, toner av färska bär och sofistikerade guld- och silvernyanser. Samspelet mellan flera färger och material samt sofistikerade mönster och detaljer gör verkligen att detta sortiment skiljer sig från mängden.

För att ta reda på vilka Loveyewear Trend-glasögon som passar dig bäst kan du använda vårt virtuella provningsverktyg eller beställa glasögonen och prova dem gratis hemma. Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp, så du kan välja ett par andra glasögon i det stora sortimentet eller få pengarna tillbaka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.