Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på Acceptera, samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. För mer information, se vår sekretesspolicy.

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Joop Glasögon

(2)
Visar produkter 1 till 2 av 2

Joop!-glasögon från Mister Spex Sverige

Det tyska lyxmärket Joop! har excellerat i stil och funktion i denna eleganta kollektion av Joop!-glasögon. Joop! är känt för sitt exklusiva sortiment av kläder och accessoarer och erbjuder ett stilfullt sortiment av glasögon med kantiga bågar i färgrika kombinationer. Liksom kläderna är glasögonkollektionen från Joop! alltid modern och moderiktig och erbjuder ett utmärkt urval moderna, karakteristiska stilar.

Glasögonkollektionen från Joop! är full av färg och karaktär, vilket gör den till ett perfekt val för unga män och kvinnor som vill ha en slående accessoar. Dessa helbågar är av kvalitetsmetall, framhäver och avgränsar ansiktet och har ett stänk av modern elegans. Det djärva valet av moderna nyanser passar alla samhällsskikt och ger din vardagsframtoning ett lyft.

Om du är ute efter kvalitetsglasögon från Joop! behöver du inte gå längre än den stora kollektionen hos Mister Spex. Vi erbjuder kvalitetsglas som är exceptionellt starka och reflexmotverkande och ger utmärkt UV-skydd. Som kund hos oss kan du också dra fördel av våra snabba och spårbara leveranser och 90 dagars öppet köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.