15 % på alla svarta bågar¹ – Kod: treatsonly
Ta del av
Gant
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Gant Glasögon

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Gantglasögon

Vad som började som ett tröjmärke på USA:s östkust på 40-talet erbjuder i dag en utpräglat ledig och sportig look som på ett lyckat sätt kombinerar amerikansk otvungenhet och europeisk elegans. Gant karakteriseras av en modern men samtidigt klassisk stil som har symboliserat märket i mer än 60 år. Detta fritids- och sportmärke har alltid haft näsa för de senaste trenderna och införlivar dem framgångsrikt i sin design. Gants kreativa avdelning förlorar aldrig märkets unika, omisskännligt sportiga och eleganta stil ur sikte.

Gant har alltid varit förknippat med en typiskt amerikansk look med en anstrykning av europeisk elegans. De stilfulla, sportiga glasögonen imponerar genom sin enkla klarhet och underbart rena design. Ett dominerande inslag är den subtila färgpaletten med svart, brunt och grått, som perfekt framhäver märkets eleganta stil. Kombinationen av olika material och färger, sofistikerade mönster och karakteristiska detaljer, som en omisskännlig retrostil, ger glasögonen en oförliknelig klass.

Alla glasögon i sortimentet är endast av kvalitetsmaterial och kvalitetsutförande och sitter perfekt. Det innebär att Gantglasögon är det perfekta alternativet för alla som gillar den moderna klassiska stilen. Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp, så du kan välja ett par andra glasögon i det stora sortimentet eller få pengarna tillbaka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.