Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Gant

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Gant Alla varumärken

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

GANT i Mister Spex nätbutik

Gant har på ett unikt sätt förenat amerikansk otvungenhet och europeisk elegans i över 60 år. Gant har alltid haft näsa för de senaste trenderna, men utan att någonsin tappa bort sin typiska sportigt eleganta stil. Märket är och förblir både klassiskt och modernt på samma gång och detta tycks vara förklaringen till Gants oerhörda framgångar.

Lyxmärket utstrålar stilfull elegans kombinerat med en ledig och sportig collegelook. Märkets glasögon, med diskreta färger och klassiska rena linjer, kan enkelt kombineras med en rad olika stilar. Märket har alltid varit nära förknippat med en typiskt amerikansk look med en anstrykning av europeisk elegans. Märkets grundare Bernard Gantmacher hade alltid varit inspirerad av studenterna vid Yale University. Deras ledigt sportiga livsstil och lagkläder påverkade hans tidiga kreationer och i dag återspeglas dessa influenser framgångsrikt i dam- och herrkollektionerna.

Det svensk-amerikanska märket Gants framgångssaga inleddes med en skjorta i New Haven på 1940-talet. Bernard Gantmacher sydde först kragar i en klädfabrik i New York City och grundade senare sitt eget företag som tillverkade skjortor för välkända märken. Ett broderat G inuti en diamant blev symbolen för detta livsstilsmärke och återfinns fortfarande på många av företagets glasögonbågar. Det dröjde inte länge förrän Gant fick mycket gott anseende som skjortmakare. Gantmachers söner, som arbetade i familjeföretaget, grundade slutligen sitt eget märke 1949 – Gant of New Haven – och nådde enorma framgångar med Gantskjortan. Under de följande årtiondena utvecklades den tidigare kollektionen av herrskjortor till ett ansett märke för fritids- och sportkläder och ett modemärke för bland annat hushållstillbehör, klockor, parfymer och naturligtvis glasögon. I dag finns det över 300 Gantbutiker i mer än 70 länder som för vidare företagets arv.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.