Prova dina bågar hemma

Hur länge får jag låna hem bågarna?

Efter att du har mottagit de bågar som du är intresserad av får du prova dem hemma under 10 dagar.

Vad innebär ett kostnadsfritt hemlån?

Det kostar ingenting för dig att prova bågarna hemma så länge du returnerar dem inom den angivna tidsperioden på 10 dagar. Använd dig utav retursedeln som medföljer i paketet och skulle du mot förmodan bli försenad med din retur är det bara att kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.

Vad händer när jag hittat mina drömbågar?

Efter att du valt dina bågar är det viktigt att du fyller i dina styrkor enligt ditt giltiga glasögonrecept samt ditt önskade glaspaket i returformuläret. Är du osäker på vilken information du ska fylla i är du varmt välkommen att dubbelkolla med oss i kundtjänst via telefon, chatt eller mejl. Därefter kommer dina bågar levereras med dina valda styrkor inom 5-14 arbetsdagar.

Vad gör jag om ingen utav bågarna passade?

Som tur är har vi har ett brett sortiment utav schyssta bågar! Passade ingen utav bågarna denna gång kan du självklart placera ett helt nytt hemlån på 4 nya bågar och returnera de första.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo