Ytterligare ämnen

Mitt konto

Varför ett konto?

Ett konto hos Mister Spex ger dig tillgång till alla funktioner på webbplatsen. Eftersom du endast behöver fylla i dina styrkor en gång blir nästa beställning betydligt snabbare och enklare.

Fördelar i korthet:

  • Leveransadress och betalningssätt sparas till nästa gång

  • Spara dina styrkor för enkel beställning av glasögon och/eller kontaktlinser

  • Spara dina favoritartiklar i din önskelista

  • Se dina tidigare beställningar

Låter det bra? Registrera då din e-postadress och dina kontaktuppgifter. Vi behandlar självfallet alla dina personuppgifter med yttersta försiktighet och lämnar inte ut dem till tredje part.

Registrera nu

Ändra e-post

Du kan själv ändra din e-postadress i ditt konto. Ange bara din nya e-postadress och klicka på knappen "spara din nya e-post". Tänk på att ändra din e-post innan du lägger en beställning då den inte går att ändra i en aktiv order

OBS! Den e-postadressen du registrerar används vid inloggning samt för orderbekräftelse, därför bör det vara ett aktivt konto.

Ändra adress

Av säkerhetsskäl kan man inte själv ändra adress. Kontakta kundtjänst om du vill ha hjälp att uppdatera adressen i ditt kundkort. Observera att detta inte kommer påverka en aktiv order. Du når oss på telefonnummer 08-55 00 25 60 eller via e-post support@misterspex.se, alla vardagar mellan 09.00-17.00.

OBS! Kontakta oss så snart som möjligt om du märker att din adress är felregistrerad. Vi kan inte ändra adressen men vi kan hjälpa dig att annullera beställningen. Kom ihåg att det är du själv som är ansvarig för att kontrollera att informationen du angett i din beställning är korrekt.

Uppdatera ditt konto

Du kan ändra namn och födelsedatum under ”Profilinställningar”. Under ”Mitt recept” kan du också ange dina styrkor så att nästa beställning går snabbare. Efter uppdateringen klickar du på ”Spara” för att bekräfta ändringarna.

Ändra lösenord

Vill du ändra ditt lösenord klickar du på ”Ändra lösenord”. Här anger du helt enkelt ditt gamla och nya lösenord samt bekräftar ändringarna genom att klicka på ”Spara det nya lösenordet”.

Tänk på att lösenordet måste bestå av minst sex tecken. Av säkerhetsskäl bör lösenordet innehålla stora och små bokstäver, specialtecken och siffror.

Logga in

Glömt lösenordet

Har du glömt ditt lösenord? Inget problem! Vi hjälper gärna till med att uppdatera lösenordet via e-post.

OBS! Lösenordet måste bestå av minst sex tecken. Av säkerhetsskäl bör lösenordet innehålla stora och små bokstäver, specialtecken och siffror.

Börja/sluta prenumerera på nyhetsbrevet

Hur börjar jag prenumerera på nyhetsbrevet, eller hur avslutar jag prenumerationen?

Om du prenumererar på vårt kostnadsfria nyhetsbrev vet du vad som är på gång. Du får alltid information om exklusiva specialerbjudanden och de senaste trenderna. Du får regelbundet möjlighet att utnyttja våra specialerbjudanden eller delta i våra tävlingar. Dessa erbjudanden är endast avsedda för de som prenumererar på nyhetsbrevet. Missa inte dessa specialerbjudanden! Prenumerationen är naturligtvis gratis, och du kan avsluta den när som helst. Du har möjlighet att avsluta prenumerationen i varje nyhetsbrev.

Prenumerera!

Om du vill avsluta prenumerationen

Har du redan registrerat dig till vårt nyhetsbrev kan du enkelt avbryta prenumerationen när som helst via ditt kundkonto. Alternativt, om du inte vill ta del utav våra exklusiva erbjudanden, så kan du avregistrera dig via länken som du hittar i slutet av varje nyhetsbrev.

Datasäkerhet

Mister Spex garanterar att alla personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas med största försiktighet och ansvarsfullhet. Detta gäller särskilt vid samarbete med tredje part och partnerföretag. Du kan vara säker på att ingen av Mister Spex anställda kommer att begära eller be dig bekräfta känsliga bankuppgifter (transaktionsnummer, lösenord) via telefon. Bankuppgifterna för en beställning lämnas direkt via en säker server på en krypterad sida på Mister Spex webbplats. Rent generellt bör du se till att inte några obehöriga personer får tillgång till din dator eller dina lösenord.

Avsluta konto / Ta bort uppgifter

Är du säker på att du vill ta bort dina uppgifter hos Mister Spex och inte vill bli kontaktad mer? Meddela helt enkelt vår kundtjänst via e-post eller telefon så tas dina uppgifter bort direkt.

Vi tar gärna emot feedback så att vi kan förbättra våra tjänster i framtiden.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo