Frigör dig från konventionella och klassiska modeföreställningar och ge din look nytt liv med det breda bågutbudet från CO Optical. Varje bågmodell har en unik och tidsenlig stil med en touch av vintage. Urbana impulser och stilfulla tolkningar av aktuell design revolutionerar bågarnas rena formspråk och får dem att stråla med en helt ny glans.

CO Optical

Style: Theron and Susu

CO Optical
CO Optical

Ett ”understatement”-tillbehör

Du behöver inte vara djärv för att sticka ut. Våra bågar från CO Optical erbjuder en rad mjuka färgaccenter som kommer att framhäva din look. Högkvalitativa material i en fjäderlätt stil understryker den enkla elegansen i designen och ger en individuell karaktär.

CO Optical

Style: Markl and Al

Style: Foxx 2132 A22
Style: Foxx 2132 A22
CO Optical

Style: Bale 1293 A12
Style: Bale 1293 A12
Den smakfulla designen inkluderar inte bara lekfulla och utsmyckade silhuetter. Bågarna är också i en klass för sig när det gäller de rena formerna och är samtidigt otroligt snygga, coola och eleganta på ett avslappnat sätt. Alla kreativa nytolkningar av olika designer har resulterat i flera olika fulländade bågmodeller. En distinkt och stilren look för den som vill ta sin klassiska, romantiska stil till en helt ny nivå.

EXPRESS YOUR ATTITUDE

Hitta dina nya favoritbågar
CO Optical

Glasögon

Upptäck nu
CO Optical

Solglasögon

Upptäck nu
20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo