Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
  • Använt filter

  • Märke Triwa
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Märke

Bågfärg

Material

Pris i SEK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Triwa Alla varumärken

(1)

Visar produkter 1 till 1

Triwa från Mister Spex

TRIWA är en förkortning för “Transforming the Industry of Watches” då företaget till en början endast tillverkade armbandsur. Vi på Mister Spex kunde inte vara gladare då Guldknappsvinnaren TRIWA bestämde sig för att utveckla sitt företag och även designa stiliga och moderiktiga solglasögon.Varumärket beskriver sig själva som “dödsseriösa med att vara lekfulla och opretentiösa” och drar sig inte för att agera provokativt på ett kreativt och upplyftande plan.

TRIWA understryker att de inte är någon efterföljare inom design utan att de ständigt jobbar nytänkande och när de ser produkter kopierade på TRIWAS design, är företaget sedan länge involverade i nya projekt!

Det som verkligen påvisar att solglasögonkollektionen är svenskdesignad är de klassiska linjer och beskärningar som är ämnade att diskret försköna ansiktsdragen. Kollektionen består av handskulpterade acetatbågar och högkvalitativa Carl Zeiss Vision-linser som ger ögonen högsta möjliga UV-skydd.

Solglasögonen sägs vara inspirerade av den magiska men kortlivade svenska sommaren, då de anser att det är den tid som svenskarna vågar uttrycka sin färgglada och äventyrliga sida inom mode! TRIWA önskar färgsätta vår vardag med glasögon i stilrena, klassiska färger som svart, havannabrunt och pastell. Dessa sofistikerade färger har sedan smyckats med kontrastfärgade, färgglada celltoppar längst bak på skalmarna. Bågarna har en lekfull charm som ger den klassiska svenska designen ett rejält lyft, samtidigt som den gör både glasögonbäraren och TRIWA som varumärke helt unik!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.